Цей лист привертає увагу місцевих дітей.
Упродовж декількох хвилин хлопчик увійшов в магазин. Привітаючи продавця, він попросив про ціну кошеня.
«З 30 до 50 рублів», продавець відповів.
Зваживши, дитина досягла в кишеню, зняла свій гаманець і почала розраховувати.
Невелика зміна. «Я маю 2 рублів зараз», - сказав він сумно. "Плаза,
Не дивлячись на те, що він просить продавця.
Продавець посміхався і взяв кошеня з великої коробки.
Після того, як в дикому, кошені були досить великогабаритні і подрібнюються, щоб запустити. Тільки одна з них, з якоїсь причини, чітко відстала позаду. І це різновид бур'янів.
Я затягував мій хід нога.
«Що не з цим котом?» запитав хлопчика.
Продавець відповів, що цей кошеня мав дефект народження лапи. «Це для життя», - сказав він. "Чому таке кошеня."
Тоді хлопчика, якось приймав себе. «Що хочу купити? й
"Чому ти сміється, хлопчик? Це нижня тварина. Що потрібно? Тим не менш, якщо ви так дивний, то візьміть його безкоштовно, я даю його вже, продавець сказав.
Ось, щоб здивувати продавця, обличчя хлопчика розтягував. "Ні, я не хочу."
Він сказав: «Діти має сильний голос». «Це кошеня коштує так само, як і інші. І я буду платити повну ціну. Я додаю вам гроші, він додав.
Постраждали у дитини, серце продавця тремтить. «Сон, ви просто не розумієте все. Це бідна річ ніколи не зможе запустити, грати і стрибати, як інші кошенята.
На цих словах хлопчик почав обернути ногу своєї лівої ноги. І
Тоді з'ясував продавець, що нога хлопчика була жахливо вигнута і підтримується металевими підручками. ?
Дитина подивилась на продавця. «Я ніколи не зможу працювати і стрибати. І це кошеня потребує когось, хто розуміє його, як важко це для нього, і хто би його підтримати, хлопець сказав в тремтіння голосу.
Людина за стійку почав перекусити губи. Чайники заповнили очі...
Після маленької тиші він змусив себе посміхатися. «Сон, я буду молитися, що всі кошенята будуть такими чудовими сердечниками, як ви,» - сказав менеджер.
По суті, це не важливо, що ви стільки ж, що є хтось, хто дійсно цінує вас тим, хто ви, хто приймаєте і любить вас без бронювання. Тексти пісень, а це означає: Він приходить до вас, в той час як весь світ йде від вас, є вірним другом.