1095
Почати день з цим текстом. Тексти пісень, а це означає: І ваше життя буде мати нове значення!
Сьогодні, починаючи з ранку, я раптом зрозумів, що сьогодні буде найкращим днем мого життя! Так я вирішив, що у мене є свято! Сьогодні Я вирішив, що я подякував себе за те, як дивовижне життя було: за всі мої перемоги і досягнення, натхнення і благословення, і, звичайно, всі труднощі, які я мав. Вони тільки зробили мене міцніше.
Я буду жити в цей день з моїм головою, займаючись високими і щасливими серцями. Я вдячний Богу за всі прості речі, які оточують мене: за ранок, сонце, хмари, дерева, квіти і птахи.
Сьогодні Я буду найбільш уважною людиною світу. Сьогодні Я зустріюся з людьми навколо мене. Спасибі мені, хтось буде посміхатися сьогодні.
Я зроблю щось незвичайне і добре для повного незнайомця. І я даю найбільш щирого компліменту тим, хто сумний з яких причин. Я покажу дитину, що він дуже особливий. Тільки я люблю, скільки я люблю її і скільки вона означає в моєму житті. Сьогодні Я не буду хвилюватися про те, що я не маю і подякувати Всесвіту за всі магічні речі, які оточують мене в цьому світі. Я знаю і пам'ятаю, що хвилювання є просто відходи дорогоцінного часу. Моя віра в свою силу і впевненість приведе мене до своїх цілей.
І вночі, перед сном я піду, я обов'язково зайде назовні і подиваюся в нескінченному небі, тушковані з мільярдами зірок. І в милі краси зірок і срібного диска місяця, я буду вдячний Всесвіту за всі магії навколо мене. Тексти пісень, а це означає: І ніч, поставивши голову на свою подушку, я буду вдячний світу за цей найкращий день мого життя. Доброго дня!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!