15 речей, які важливіші за гроші:

1,1 км Дружба
Звичайна камарадамська білизна і камарадамська білизна є гарним підтвердженням життя. Дружби не переможуть про те, що у вас є або дії, які ви можете дозволити собі – вони переможуть самі люди та їх стосунки.

2. Фізичне здоров'я
Охорона здоров'я не може бути придбаний, але це може бути допомогло особистого вибору.

3. У Психологічне здоров’я
На спині фізичної монети – психологічне здоров’я. Висловлюємо наші почуття в здоровому вигляді. Звернувшись до нас і вирішуйте їх, не допускаючи їх.

4. Досвід відносин
Поцілунки когось. Написати листа до когось, розкажіть, як ви відчуваєте. Спрощіть весь день, готуючи вишукану страву і з'їсти її за допомогою свічника з коханою людиною. Зробіть любов'ю.

5. Умань Любомир
Прийміть ще одну людину повністю і глибоко в життя. Ви дізнаєтесь, що кожна частина вас безпосередньо до іншої людини постійно стимулює і змушує вас стати кращою людиною.

6. Жнівень Прованс
Якщо ви думаєте, що ви знаєте відповідь, ви не мудрі. Продовжити навчання. Wisdom приходить від того, як ви насправді знаєте.

7. Палкий.
Яка діяльність ви відчуваєте збуджена і наповнена? Це прянощі, без яких страва вашого життя буде рубати і без смаку.

8. Комунікації
Уміння висловлювати наші думки та почуття до рецептивної аудиторії дійсно неоціненною. Це дозволяє нам поділитися елементами нашого внутрішнього світу з іншими, що не можна досягнути за всіма матеріальними багатствами на цій планеті.

9. Навігація Самостійність
Гроші надходить і йде. Уміння вижити і навіть прожити без грошей означає, що гроші стають значно менш важливими.

10. Безпека
Якщо ми орієнтуємося на наші зусилля щодо створення безпеки та створення кута, де ми захищені від невиконання, ми створюємо ситуацію, де наші значення матеріалу набагато менше прив'язані до нашої здатності заробити додаткову копійку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

11. Допомога іншим
Для більшості людей, які допомагають іншим особам, мають відчуття радості та задоволеності, що не можна замінити будь-яким видом матеріального володіння.

12. Особисте зростання
Кожна людина має безліч можливостей для покращення людської істоти – віра, віра тощо. Ми працюємо над тим, що ви вдосконалите себе протягом багатьох років.

13. Видатність.
Якщо ви йдете від бажаних речей, ви не повинні бути вдячні за те, що у вас є, ваше задоволення життя швидко збільшиться.

14. хобі
Багато людей потрапляють в рутину життя і не бачать, що істинне щастя не залежить від кількості грошей або речей, придбаних. Звідси. Спробуйте щось нове і знайти щось, що ви дійсно насолоджуєтеся. Нерідко це найпростіші речі – ігри, довгі прогулянки, спілкування.

15.00 р. Духовність
Що робити, якщо духовність не є метою нашого життя? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.