930
Неба в зірках для дитини
Користувач одного з популярних американських сайтів DRC_Goes_PEWPEW Нещодавно опубліковано на Інтернет фото незвичайного подарунка ручної роботи для новонародженого сина. За допомогою жовчних проводів він прикрашений стелю з сотнями близнючих зірок.
Ось як він зробив. Я почав з цієї стрічкою 1,8-дюймовий.
За допомогою будівельного степлера і спеціальної мотузки я зробив сітку на стелі 1 * 1 фут. Я думав це: кімната 12*10, 120 квадратних футів, має 600 ниток, тому на кожній квадратній нозі буде 5 зірок. Спочатку я хотів очистити отвори на випадковому, але з розміткою можна створити краще планування.
У комплекті я купила зірки різних діаметрів.
Kitten Boo дивився процес і постійно заважав.
91
Це було весело до теперішнього часу. І зараз починається тверда частина.
Прибрати всю утеплювач. Я збирав 9 сміттєвих сум.
Прибирання
Не поганий. Прибиранні було багато часу і все це закінчилося в боці спини, коли довелося приклеїти ці проводки на місце.
Не радий Буртон, що він не в мансарді зі мною.
Ось комплект я замовляється від інтернет-магазину. Він був доставлений досить швидко. У комплекті був світловий генератор, 600 жовчних проводів, пульт дистанційного керування, колесо, яке можна використовувати для виготовлення зірок кольоровим, ключовим фобом.
Тут йде світлогенератор.
І брелок. Трохи просте, але з його функцією справляється. Тоді я можу купити краще.
Оптичні нитки Fibre
Кабельний стяжки допоміг мені тут.
Я залишила кінці волоконно-оптичних ниток, загорнуті в конях з стелі.
(доб. 3)
Тут йде світлогенератор.
Нитки в мансарді. Найважчіше, щоб переконатися, що вони не плутають.
Чудово виглядає з підсвічуванням.
Ще більше ниток простягається через отвори на стелі.
Він був великим ходьбою через них. Авентар.
р.
Більше світла.
Габаритний зображення
Кіт думав, що я зробив парк розваг для них.
р.
І це погляд після того, як я протягував майже всі рядки.
Це, як ви високо...
Я вирішив боротися з проводами минулого. Це була велика помилка.
р.
Після того, як я натягував всі рядки, мені довелося приклеїти кожну з них до отвору.
р.
Нитки не закриваються до стелі, якщо раптом хочеться пофарбувати стелю ще раз, то можна вирізати їх трохи, але вони все ще будуть світитися.
З підсвічуванням на.
499 р.
З підсвічуванням. На стелі знаходиться 596 зірок.
Займав мені 40 годин, щоб зробити це. Це була найгірша / найяскравіша ідея, яку я коли-небудь мав про дитину. Це була дійсно виснажена робота, як я зробив це все самостійно. Але результат варто. Моя тато використовувала спеціальні наклейки з зірками на стелі, я дуже сподобалося ефект. Я можу тільки уявити емоції сина, коли він дивиться на небо над головою.
-img31---
English, Українська, Français...
-img32---
Джерело: www.viralnova.com
Ось як він зробив. Я почав з цієї стрічкою 1,8-дюймовий.
За допомогою будівельного степлера і спеціальної мотузки я зробив сітку на стелі 1 * 1 фут. Я думав це: кімната 12*10, 120 квадратних футів, має 600 ниток, тому на кожній квадратній нозі буде 5 зірок. Спочатку я хотів очистити отвори на випадковому, але з розміткою можна створити краще планування.
У комплекті я купила зірки різних діаметрів.
Kitten Boo дивився процес і постійно заважав.
91
Це було весело до теперішнього часу. І зараз починається тверда частина.
Прибрати всю утеплювач. Я збирав 9 сміттєвих сум.
Прибирання
Не поганий. Прибиранні було багато часу і все це закінчилося в боці спини, коли довелося приклеїти ці проводки на місце.
Не радий Буртон, що він не в мансарді зі мною.
Ось комплект я замовляється від інтернет-магазину. Він був доставлений досить швидко. У комплекті був світловий генератор, 600 жовчних проводів, пульт дистанційного керування, колесо, яке можна використовувати для виготовлення зірок кольоровим, ключовим фобом.
Тут йде світлогенератор.
І брелок. Трохи просте, але з його функцією справляється. Тоді я можу купити краще.
Оптичні нитки Fibre
Кабельний стяжки допоміг мені тут.
Я залишила кінці волоконно-оптичних ниток, загорнуті в конях з стелі.
(доб. 3)
Тут йде світлогенератор.
Нитки в мансарді. Найважчіше, щоб переконатися, що вони не плутають.
Чудово виглядає з підсвічуванням.
Ще більше ниток простягається через отвори на стелі.
Він був великим ходьбою через них. Авентар.
р.
Більше світла.
Габаритний зображення
Кіт думав, що я зробив парк розваг для них.
р.
І це погляд після того, як я протягував майже всі рядки.
Це, як ви високо...
Я вирішив боротися з проводами минулого. Це була велика помилка.
р.
Після того, як я натягував всі рядки, мені довелося приклеїти кожну з них до отвору.
р.
Нитки не закриваються до стелі, якщо раптом хочеться пофарбувати стелю ще раз, то можна вирізати їх трохи, але вони все ще будуть світитися.
З підсвічуванням на.
499 р.
З підсвічуванням. На стелі знаходиться 596 зірок.
Займав мені 40 годин, щоб зробити це. Це була найгірша / найяскравіша ідея, яку я коли-небудь мав про дитину. Це була дійсно виснажена робота, як я зробив це все самостійно. Але результат варто. Моя тато використовувала спеціальні наклейки з зірками на стелі, я дуже сподобалося ефект. Я можу тільки уявити емоції сина, коли він дивиться на небо над головою.
-img31---
English, Українська, Français...
-img32---
Джерело: www.viralnova.com