944
Що таке аватар не говорить
Аватар розкриває наші приховані дефіцити – що відсутні, що ми хочемо з'явитися. Люди з аналогічними психологічними рисами вибирають певний тип аватару. І аватар може сказати багато про свого власника!
1,1 км Дитина, власні дитячі фото, «закінчення» тварин. «Я маленький хлопчик! Я хочу руки! Відсутність любові, догляду, уваги. Людина не хоче рости. Це незріла, досить дитяча особистість.
2,2 км Фото свого малюка. «Моїй дитині мені. Я моя дитина. Втрата самодовідкових точок в житті, в результаті - нереальність. Злиття з дитиною, намагаючись заповнити своє життя.
3. У Фото з партнером. «Я маю зв'язок, дивитися все!» Закоханий любов і впевненість у собі коханні. Визнання їх значення як жінок/люд.
4. У Пейзаж або інший натуральний елемент. "Час піти на відпочинок!" Відсутність внутрішньої гармонії. Такі люди часто потребують зовнішнього підтвердження, що вони мають право на відпочинок.
5. Умань Офіційне фото. "Я успішним!" Впевненість у своїй «добрості». Прийміть, щоб отримати любов через визнання успіху.
6. Жнівень Смішні фото. Нехай сміється! Не робіть нічого серйозного... Відсутність легкості. В іншому випадку я хочу втекти.
7. Про нас Немає фото. "Не подивіться на мене!" Відсутність безпеки. Секретальність і непристойність, іноді підозра, бажання контролювати ситуацію.