Відомі фрази-мотиватори для здорового способу життя

За допомогою вправ і абстиненції більшість людей можуть обійтися без медицини. Йосип Аддісон

Здоров'я так далеко відважає всі інші благословення життя, що дійсно здоровий беггар є щасливим, ніж хворий король. Артур Шпенгауер

Нехай три головні лікарі, життєрадісний характер, мир і модерація, ніколи не залишають вас. Завжди слідуйте за порадами та дотримуйтесь інструкцій.

Якщо ви не працюєте, ви будете здорові, ви повинні працювати, коли ви хворієте. Гора

Я вірю, і все ще вірю, що не важливо, скільки працює людина має, він повинен знайти час для вправ, як він знаходить час для їжі. Махама Ганді

Здоров'я не все, але все без здоров'я нічого. Сократи

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Бавржан Іграшкихібеков

Хтось може бути відправлений на пекло, але не здоров'я. Річард Матесон

Здоров'я - мудрі збори ... П'єр Жан Бергер

Він сподівається на забезпечення здоров’я ліньою дією, як фольго, як чоловіка, який думає в тиші, щоб ідеальну його голос. Мапа

Добре доглядати за здоров'ям. Маркус Туллій Cicero

Здоров'я - це тільки хороший, що кожен від себе бере. Михайло Мамччич

Не пропустіть своє здоров’я, крім себе.

Гімнастика, вправа, ходьба повинна міцно входити в повсякденне життя всіх, хто хоче підтримувати ефективність, здоров'я, повне і радісне життя. Хіппократи

Хороше здоров'я краще, ніж найбільшого багатства.

Ваше здоров'я - чисте повітря, вода та харчування. Зайдіть вранці і перейдіть до ліжка з посмішки. Ти щасливий, ти посміхається, ти здоровий. Не вилікувати хворобу, загоє життя, жити відповідно до законів природи і причин. Коли немає здоров'я, мудрість мовчить, мистецтво не може цвітати, сила не грає, багатство безсоння і причина безладно. Геродот Халікарнассус