742
7 Шляхи розгляду критики
1,1 км Що я можу дізнатися?
Як правило, не менше зерна правди в критиці. Критики можуть негативно звучати, але це дає нам можливість вчитися і виростити з наших спостережень.
2,2 км Відповідь на коментарі, не критичний тон
Проблема полягає в тому, що люди можуть зробити цінні зауваження, які ми пропускаємо, не тільки протистояння і критичний тон. У цьому випадку нам необхідно відрізнити критики і її форму. Навіть коли люди говорять з гнівом, варто відокремити свої емоції від цінних знаків.
3. У Оцінити критик
Ми зазвичай цінуємо. Про нас говорять люди, і ми щасливі. Люди критикують нас і ми незадоволені. Але якщо все, що ми чуємо, є плащами і симфонією, як ми досягнемо успіху? Якщо ми хочемо покращити та виростити, ми повинні заохочувати конструктивну критика та навчитися цінувати коментарі.
4. У Не брати його особисто.
Це найпоширеніше питання критики. Якщо я критикую свої кулінарні здібності матері, вона візьме її в якості особистого образу. Але виявляти з яблучним пирогом неправильно. У наших кулінарних здібностях, але це не означає, що критика. Не варто розуміти, що в критиці нас люди не критикують своє життя, але лише один аспект. У критиці, ми можемо критикувати свою гордість або заздрість; але заздрість – це лише емоція, вона проходить.
5. Умань Ignore помилкова критика
Іноді ми критикуємо без причини. Неприємний. Тим не менш, це потенційно легше боротися з такою критикою, ніж з виправданою критикою. Один варіант - залишатися байдужим і повністю ігнорувати його. Фальшива критика є як неповнолітнім, як намагаючись завдати шкоди слону. Коли ми відчуваємо необхідність захищати себе, ми даємо її більше уваги, ніж він заслуговує. Ми не беремо критики з енергією і підтримуємо гідність.
6. Жнівень Не дайте відповідь прямо зараз.
Краще чекати трохи. Якщо ми відповімо з гнівом або ізольованою гордістю, ми пошкодимо її після того, як. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
7. Посмішка.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це викликає позитивну відповідь, пом'якшує ситуацію і, без сумніву, допомагає психологічно. Посмішка заохочує співрозмовника, щоб загартувати його загартувати.
Ви можете визначити характер підпису
60 Позитивних порад для покращення вашого життя від Robin Sharma