час.

Минуле, майбутнє та сьогодення зібралися разом.
І почали сперечатися, які з них важливіше людині.
«Я дуже важлива для людини!» Я, хто зробив чоловіка, що він є.
Чоловік знає, що він навчився в минулому. Людина вірить в себе тільки тому, що він добре в речах він взявся до.
Він любить людей, які були добре до нього в минулому.
Він хороший для чоловіка, коли він запам'ятовує своє минуле. Нема в минулому, людина в минулому спокійна і комфортна, а не що з вами, майбутнє.
«Неправда!» Якщо це справи, людина не матиме перспектив розвитку. Кожен день буде схожий на попередній. Найголовніше для чоловіка - його майбутнє! Неважливо, що люди зробили в минулому. Людина дізнається, що він потребує в майбутньому.
Про те, що він стане в майбутньому більш важливим для нього, ніж думки про минуле. Все життя людини залежить від того, що він збирається стати, не що він був. Люди люблять людей, які відрізняються від тих, хто знає в минулому. Тож для чоловіка, перш за все, я майбутній!
Довгий час вони сперечалися між минулим і майбутнім, практично боролися, доки не доводилися присутні:
«Ви втратили погляд на те, що в Мані, минуле і майбутнє існують тільки в своїх думках. Ти, минулий пішов. Ви, Майбутнє, пішли. Ось тільки я, реальний. Людина не живе в минулому і майбутньому. Він живе тільки в подарунок. й