Сім інструментів для особистісного зростання та саморозвитку.

1,1 км Зміна негативних звітів до позитивних звітів. Один із способів запрограмувати вашу підсвідомість через свідоме звернення. Як ви повторите себе і знову, наприклад, «Я занадто жирний» або «Не люблю мене», — стає вірою в підсвідомому розумі. Ваші підсвідомі розумові проекти цих думок, що відображають їх у поведінці та почуттях. Для того, щоб виявити ці негативні думки і перетворити їх на підтвердження: «Я можу схуднути» або «Я ідеальний партнер приїжджає до мене зараз. й

2. Використання знаків “стоп” як нагадування. Стопові знаки можуть бути ефективним інструментом для саморозвитку. Використовуйте ці ознаки, щоб допомогти нагадувати себе позбутися від негативних думок або небажаних поведінки. Щоразу ви бачите знак зупинки, пам'ятайте, щоб перейти до протилежного сприйняття. Наприклад, «Весь час я бачу знак зупинки, це нагадування, що я можу кинути пити, палити, перекусити нігті і т.д. й

3. У Саморозвиткові бухти. Закрийте очі і уявіть велику коробку. Тепер очищайте вміст вашого розуму, поставивши його в коробку. Поставити всі турботи, проблеми, негативні переконання, емоції, люди, поведінки, і речі там, потім закрити коробку кришкою і піти. (Це особливо корисно перед сном.)

4. У Прийміть себе без судом. Тексти пісень, а це означає: Ваша думка розщеплюється між вашою его і вашої душі. Его засудить вас і затримує вас назад. Ваш дух, або Ваше вище само, приймає вас, як ви. Чим більше ви можете бачити себе від вашого вищого себе, тим менше ви є ваш ego. Цей інструмент для особистого зростання включає вагінацію себе, дивлячись на власний плеч без судових рішень. Якщо ви подивитеся на вас без судових рішень, вам необхідно бути частиною вас, що не є негативним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

5. Умань Використання гумки техніки. Цей інструмент саморозвитку передбачає носіння гумки на зап'ясті. Щоразу ви починаєте думати негативно, або зловити себе робити автоматичні дії, які шкідливі, ви затягуєте назад гумову смугу і дайте її йти. Це практичний зворотний зв'язок, який ви приймаєте з вашого автоматичного, несвідомого дії або мислення і нагадує вам, що у вас є інші варіанти.

6. Написати і відкинути його. Коли у вас є негативні думки, страх або тривожність про майбутній захід, напишіть короткий вирок, після чого відключіть вирок і відкинути його, кажучи, «Ця страх... не має сенсу». Це допомагає очистити ваш розум цього, а також відкрийте свій страх або тривогу в потрібну перспективу. Побоюючись про те, що ще не сталося, тому це не має сенсу.

7. Про нас Запитайте більше, ніж для керівництва. Запитайте більше, як ви можете зацікавити ваш розум, позбутися від негативного мислення і поведінки. Ви будете вражені, як потужний цей інструмент для зростання. Якщо ви попросите вищого себе, ви зробите заяву, що ви готові відпустити негативні речі в житті.