3714
Lake Pichola і Udaipur City Palace в Індії (42 фото)
Відомий блогер відвідав Індія і взяв дуже красиві фотографії озера Піхола і міський палац Удайпура.
Я пропоную вам ознайомитися з цією красою і читати коментарі автора.
У Індії автор мусить презентувати розкішний коньяк Louis XIII Rare cask, який він розповість нам більше.
9959611
Rajdastan є одним з штатів Індії, не як брудний і не забруднений як Делі. Від аеропорту ми пішли до готелю Ліла Палас в Удайпурі:
Мережа готелів належить до багатих індійських сімей. Один в Удайпурі знаходиться на березі озера, щоб потрапити в неї, потрібно плавати на човні. Послуга, звичайно, на висоті: п'ятнадцять метрів від автомобіля до човна кожен гість супроводжується особливою особою з парасолькою з сонця:
Ми поїхали в палац Махарани, великий воїн. Не плутати з Махарою, Великий Дюк. І є топ назв в Індії:
У нашому готелі можна побачити деякі подібності з палацом навпроти:
Готель знаходиться на березі озера Піхола, одне з найкрасивіших озер Раджаштана. Після невеликого озера штучно розширився першим правителем Удай, і сьогодні він охоплює площу 8 квадратних кілометрів. Пізніше правителів будували дами і каналами, які занурюють воду під час хуни, тому Піхола завжди залишається спокійною і спокійною.
Ми зустрілися музикантами на національних інструментах.
Тоді був енергійний шведський стіл. Як людину в ресторанному бізнесі я навчалась з інтересами акуратних столів, які були розміщені на заході. По суті, всі вони миттєво згинаються і компактно зібрані. Дуже зручно.
Тільки HO, VSOP і Cointreau були залиті:
З усього світу 80 людей запрошували на презентацію, шість з РФ. Це були переважно власники магазинів, ресторанів і т.д. Про 30 людей були з Китаю, як Китай, дивний, як це може звучати, робить половину ринку розкоші коньяку. Як це:
3363.
Тоді світильники почали світити:
204846
Тоді ми пішли в палац Махарани. Ми привітали шампанських офіціантів і помпунь атмосферу:
Одна з пляшок Louis XIII - це не одна, яку ми прийшли, але звичайна. Хоча, можливо, важко назвати звичайну пляшку коньяку на 100 000 рублів. До речі, прототип пляшки був королівським фламком, який випадково знайшов в 1850 році на місці битви католицьких та протестантів біля міста Гернац у Франції.
Тоді Сама Махара прибув до перевезення:
р.
Ми привітали Домініка Еріар Дубрей, голова Реми Мартіна та Махарани:
Китайська безглузно записана кожен момент:
р.
Після чого було обід, під час якого завжди було розваги. З'явилися індійські акробати, але вони виглядали, відверто, не вражаючі. Китаянка, ймовірно, сміється з серця:
Тоді Махарани залишили вечір у рідкісному Rolls-Royce:
1513.
На наступний день пішов до палацу, щоб побачити його в світлі і ретельно.
Звичайно, є екскурсії. Контролер при вході:
Наш екскурсовод:
Р
Здавалося мені, що всі ці палаци цікаві для екскурсій і прогулянок, але фотогені в них недостатньо.
729173
Махара використовується для використання поросятської пошти, а також зберігання спеціального приміщення з птахами. Коли я запитав, де були голубці, керівництво витягував і показав мені мобільний телефон:
План верхнього поверху палацу, виготовленого з використанням давньої технології 3D:
1990Р. 2199Р.
Багато гравіювання і різні малюнки, намальовані на найменшу деталь:
р.
Перегляд з балкона (повтором було просто презентація) та фото міста:
Як звичайно в Індії, люди живуть на одному голові.
456798
Готель розташований на острові:
Одна з попередніх махарани, які добровільно подають владу уряду Індії:
Колись рік, Махарана подарувала поганим золотом, як він зважився.
(доб. 709)
Джерело: sergeydolya.livejournal.com
Я пропоную вам ознайомитися з цією красою і читати коментарі автора.
У Індії автор мусить презентувати розкішний коньяк Louis XIII Rare cask, який він розповість нам більше.
9959611
Rajdastan є одним з штатів Індії, не як брудний і не забруднений як Делі. Від аеропорту ми пішли до готелю Ліла Палас в Удайпурі:
Мережа готелів належить до багатих індійських сімей. Один в Удайпурі знаходиться на березі озера, щоб потрапити в неї, потрібно плавати на човні. Послуга, звичайно, на висоті: п'ятнадцять метрів від автомобіля до човна кожен гість супроводжується особливою особою з парасолькою з сонця:
Ми поїхали в палац Махарани, великий воїн. Не плутати з Махарою, Великий Дюк. І є топ назв в Індії:
У нашому готелі можна побачити деякі подібності з палацом навпроти:
Готель знаходиться на березі озера Піхола, одне з найкрасивіших озер Раджаштана. Після невеликого озера штучно розширився першим правителем Удай, і сьогодні він охоплює площу 8 квадратних кілометрів. Пізніше правителів будували дами і каналами, які занурюють воду під час хуни, тому Піхола завжди залишається спокійною і спокійною.
Ми зустрілися музикантами на національних інструментах.
Тоді був енергійний шведський стіл. Як людину в ресторанному бізнесі я навчалась з інтересами акуратних столів, які були розміщені на заході. По суті, всі вони миттєво згинаються і компактно зібрані. Дуже зручно.
Тільки HO, VSOP і Cointreau були залиті:
З усього світу 80 людей запрошували на презентацію, шість з РФ. Це були переважно власники магазинів, ресторанів і т.д. Про 30 людей були з Китаю, як Китай, дивний, як це може звучати, робить половину ринку розкоші коньяку. Як це:
3363.
Тоді світильники почали світити:
204846
Тоді ми пішли в палац Махарани. Ми привітали шампанських офіціантів і помпунь атмосферу:
Одна з пляшок Louis XIII - це не одна, яку ми прийшли, але звичайна. Хоча, можливо, важко назвати звичайну пляшку коньяку на 100 000 рублів. До речі, прототип пляшки був королівським фламком, який випадково знайшов в 1850 році на місці битви католицьких та протестантів біля міста Гернац у Франції.
Тоді Сама Махара прибув до перевезення:
р.
Ми привітали Домініка Еріар Дубрей, голова Реми Мартіна та Махарани:
Китайська безглузно записана кожен момент:
р.
Після чого було обід, під час якого завжди було розваги. З'явилися індійські акробати, але вони виглядали, відверто, не вражаючі. Китаянка, ймовірно, сміється з серця:
Тоді Махарани залишили вечір у рідкісному Rolls-Royce:
1513.
На наступний день пішов до палацу, щоб побачити його в світлі і ретельно.
Звичайно, є екскурсії. Контролер при вході:
Наш екскурсовод:
Р
Здавалося мені, що всі ці палаци цікаві для екскурсій і прогулянок, але фотогені в них недостатньо.
729173
Махара використовується для використання поросятської пошти, а також зберігання спеціального приміщення з птахами. Коли я запитав, де були голубці, керівництво витягував і показав мені мобільний телефон:
План верхнього поверху палацу, виготовленого з використанням давньої технології 3D:
1990Р. 2199Р.
Багато гравіювання і різні малюнки, намальовані на найменшу деталь:
р.
Перегляд з балкона (повтором було просто презентація) та фото міста:
Як звичайно в Індії, люди живуть на одному голові.
456798
Готель розташований на острові:
Одна з попередніх махарани, які добровільно подають владу уряду Індії:
Колись рік, Махарана подарувала поганим золотом, як він зважився.
(доб. 709)
Джерело: sergeydolya.livejournal.com