Краса біль: Незвичайний проект Eliza Bennett

Краса вимагає жертви. Ми звикли до загальної фрази і сприймаємо її нібито. Але деякі художники розуміли його більш ніж буквально. Британський художник Єлиза Бурнетт з'явився для того, щоб показати, наскільки серйозні жертви знаходяться в ім'я краси. Якщо у вас є слабкі нерви, краще не відкрити пост! Про нас

Іліза вишиває її творіння на руках. Якщо дивитися уважно, нитка проходить уздовж верхнього шару епідермісу пальм, а майстер швидше за все не відчуває больових відчуттів.

Тим не менш, закінчена робота виглядає, ви погоджуєтесь, дивовижна, сказати принаймні.

Головне питання, яке незмінно звучить в ротах всіх глядачів, чому?

Відповіді Єлиза є непристойною і простою: «Чому піклується?» Так, я можу здатися божевільним, і навіть визнати, що при вишивці болю в деяких місцях було просто нестерпним, але я зробив це свідомо. Для мене важливо показати, що нічого не може зупинити художника від створення своїх творінь, і що «торменти творчості» не порожні слова!

Еліза Беннетт не втомно дає інтерв'ю і каже, що вона показує своїми руками, як важко це не тільки мистецтво, але і жіноча робота. Руки жінки завжди вимивають в кров від вічного миття, прасування, прибирання, приготування їжі.

"А ми не постраждали?" просить Ілізу, погладжуючи її вишиті долоні.