Міс Пінь-ап конкурс в Австралії

Щорічно в Австралії проводиться традиційна змагання з макіяжу Міс Піп. Вперше змагання проходила в країні 5 років тому, і в ній брали участь жінки не модельного вигляду. По суті, конкурс жирних жінок завоював серця тих, хто також дуже хоче бути досить, і кішка не дуже запрошується.

Переможець конкурсу, бібліотекарський софі Munday.

«Я люблю фільм про «Степфордські дружини», – каже вона: «Щоб їх образ надихнув мене і допоміг мені виграти. й

- відео

"Baby" Bar Bones визначається для виграшу. Вона сподівається шокувати всіх з жорстоким макіяжом і атипічним для дорослих хобі. Молода жінка любить одягатися в каванському стилі, грати в панку або сексуальну гламурну кішку жінку.

83076734

Мс Делла вірить, що конкурс допомагає жінкам, які захоплюють всі обличчя, демонструють свій талант і художній смак.

р.

Діана прийшла з образом принцеси з комічних книг. Швачка за допомогою тренінгу вона вирішила виділятися оригінальним костюмом.

М.Баба (просування другого А) взяла участь, оскільки вона завжди хотіла спробувати себе як зірка фільму.

Леді Далматія неймовірно щаслива. Я ніколи не думав, що ви все ще можете бути дуже сексуальними на 60. Але в моєму серці я завжди хотів це! Ніщо робить мене щасливими, ніж чорні відкриті рукавички, довга сукня, червона помада і два собаки на лешці. Я дуже вдячний організаторам за тінку, щоб вийти з своїх оболонок і насолоджуватися життям на схилі років.

Стиль змагань завжди такий же. Пін-ігри не виходили з моди багато років, і маленька дівчина і навіть літня жінка може одягатися в пишних спідницях.

Мс. Махе Визнаєте тільки актуальні тенденції. Що таке точка заправки в '50-х, якщо ви не можете носити його будь-яким чином?

Міс Мімі вирішив повторити зображення її улюбленого Viven Lee в фільмі "Gone з вітерцем". «Я хочу бути більш ніж просто цікавим шпинделем. Я хочу виглядати дорого і елегантно!

Міс Сторінка, 19-річна дівчина від Brisbane. Він навчається бути стоматологом, і в вільний час він любить грати з зображеннями.

"Це шанс знайти свій стиль в будь-якому віці", - розповідає конкурсант Міс Піксі.

Мс. Симми, У серці я зірка кіно. Все, що я можу зробити ідеально і з любов'ю. Я перетворю найпростіші речі в мистецтво, будь то вечеря або пошиття вечірнього плаття.

Міс Велвет (ім'я неназв'язана) повідомляє, що головне - поєднувати стиль і трохи гумору. Тоді ви завжди будете молодими і немовими.

р.

Конкурс проходить з квітня по серпень 2014 року, і кожен запрошується, щоб спробувати свою руку.

Про нові можливості для жінок в Австралії. «Цього конкурсу – це шанс повернутись до того, що модна і фемінність, яка сьогодні не вистачає. Поважати себе гарною жінкою. Кожна жінка може стати неймовірно красивим, одягнена як мила леді 50-х років.

На сайті організатора конкурсу та розповідають про себе. Впевнений, що майже всі жінки віком 45 років і більше, і багато чесно визнати, що вони прийшли до змагань, щоб збільшити свою самооцінку.