Isla Fisher: Про себе

Сьогодні Ісла Fesher виходить 38 років. Я не вірю, тому що це червоне краси випромінює енергію і молодь. Про те, як Ісла потрапила до Голлівуду, можливість «будувати фольгу» і її «небо божевільні» відносини з чоловіком – Сача Барон Кохен, читайте в цьому пості.

У віці 23 років вона залишила Австралію, де з 12 років вона відіграла в мильних операх ("соп" я був жахливо втомлений), і вступила школа з дуже відомим клоун Jacques Lecoque. Але неважливо, як я навчаюся там, у мене є комічний подарунок завдяки здатності зробити фолку себе! Я ніколи не боявся здаватися смішним і не захотіли мої найрізноманітніші звички, як більшість людей роблять, витягали все, в публіці і в сім'ї грали роль клоу з раннього дитинства. Що, однак, не завадить мені тоді, ступеню, намагаючись отримати серйозні ролі і дивувати, чому я не отримую їх! До декількох років тому Саша порадила мене переключатися до комедії ролей. Він завжди сміється на мене і каже, що я смішний. Так я почав викручувати навколо і відразу всі двері, відкриті перед мною!

Ліжко з фільмів Айла - "Незавітні гості" і "Бакалаврс":

На трюках в Ілюзію сприйняття: Я не забув. Я носила тільки купальник і високі підбори - не дайвінг обладнання. Я провів хвилину в резервуарі, пов'язаний з ланцюгами, зберігаючи дихання. Найцікавіше, що як дитина мріяла про це. І ось мрія прийшла. Я зробив всі трюки без трюків подвійний, тому що я блюво Австралію, у нас є кров.

«Жінки не повинні грати в правилах чоловіків для успіху». Головне, щоб бути жінкою, жити в гармонії з жіночністю і повагою інших жінок. У кіноіндустрії жінки підтримують один одного більше, ніж в будь-якому місці. Коли я був аудитом, Наомі Ваттс, який там був, сказав продюсеру, «Це велика актриса! Ви повинні взяти її!

На ваших пріоритетах: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ви не можете. Насправді я не думаю, що ви дійсно хочете. Це реальна катування! Ви відчуєте себе як юлькер, який має на увазі від одного до іншого. Але мій пріоритет – сім’я.

р.

Про мій дитинства: До того, як я був 12, я змінив шість різних шкіл, тому я завжди був новачком і мав зробити друзів швидко. Спочатку це не просто, я люблю час читання книг, сидячи десь в кутку, а не в компанії. Я навчився спілкуватися, бути смішними і мати людей навколо мене. Я думаю, що це один з найбільш корисних навичок в житті.

Про мій стиль: Я віддаю перевагу стилю casual - джинси, футболки, костюми. Я мама, так що я гона мене навколо з моїми дітьми в жіночому одязі? Хоча я повинен визнати, я маю слабке місце - я люблю сумки і взуття. Не дуже оригінально, це?

Я не знаю, як планувати щось. Життя для мене - це відкрита книга, і я віддаю перевагу насолоджуватися кожного разу, коли я живу, я знаю, як бути вдячним і відчувати себе щасливим.

Звісно, я не хочу бути відбитими і запропонованими ролями, які схожі один одному. Я хочу писати власні сценарії, бо я люблю писати – я вже опублікував дві книги для дітей, які стали кращими І я продаю, відверто, два сценарії в Голлівуді, і тепер я чекаю, що відбувається. Я не знаю, як директор не вбиває мене на набір «Маганік» для того, що я постійно придумав текст, який не був в оригінальному!

Постріл з зйомки "Маганік":

Ще одна роль в The Great Gatsby:

Саша - найдовший чоловік у світі. І ми часто розповідаємо про комедії. Я думаю, що люди живуть разом, мимоволі обговорюють свою роботу і їх діти. Але Божевільний гумор Саші в кожній темі, тому ми дійсно сміємось багато. ?

На її зв'язку з Сача Барон Кохен: Так, у нас є пара! Але відмінності висоти не завжди зупиняються людей, які люблять один одного. Але один день ми пішли до деяких супер-партій в будинку дуже знаменитої зірки сім'ї, і я був... Дочка Саша! Ми йдемо в, господиня вітає нас, вітаємо нас, беремо мене рукою і супроводжує мене в кімнату, де я бачу десятку 15-річних дівчаток підліткового віку, кажучи, "Дівчатки, зустрічати Сача Барон Кохен дочка!" Що було дивно! З іншого боку, поганий виглядати так молодим, що ви помилилися для підлітка? ?

2934697

Під час першої вагітності я отримав 30 кілограмів і 32 роки. Я дуже хворий вранці. Я як правило, їсти велику пластину білого макарона з вершковим маслом і сиром, єдине, що не зробив мене нудотним.

«Нехай я ніколи не маю плоского шлунку, я все ще люблю його, бо це нагадує мені про найбільше досягнення – мої діти. й

р.

Художник-постановник Katie Danno сказав Ізли, «Айла завжди сміється». Дуже дякую за допомогу. Я люблю його, коли вона жартує або просто розповідає історії.