1974
Запобігання після року і півдри
На одному з атолів Маршаллових островів був знайдений чоловік, який виніс у Тихому океані близько 14 місяців. На кораловому рифі на човні з виснаженим блендером. Це там, де місцеві жителі помітили його.
Його ім'я - Йоса Іван, мисливець акула. На початку подорожі з ним був супутник, який Хосе у вересні 2012 р. пішов на човнику з Мексики в Сальвадор. 21 грудня 2012 р.
Всі свої зусилля, щоб привернути увагу інших суден, які були у відтінку, вони подали у відкритому океані. На фронті Йоса загинув свого помічника, який був 15-18 років. Ясі боролися за тиждень життя після тижня, місяць після місяця, їсти сиру рибу і м'ясо курчат, пити черепаху кров, коли він не був дощ і отримувати воду. Йоса Іван на човні вкрито дистанцію 12,5 тис. км.
За словами місцевого мешканця Маршаллових островів, в її досвіді більшість людей гинуть в таких ситуаціях, оскільки вони не можуть їсти сиру їжу, вони постійно блювота. Може бути, що чому Jose's Assistant помер.
Коли він вступив до піцеру, він сказав: «Я переживав, що я молився». Я молився весь час. Він вважає, що його віра тільки допомогло йому вижити, але це також через велику спрагу для життя, завдяки яким він міг зловити черепахи і пити їх кров, коли не було дощової води, з'їсти м'ясо і сиру рибу.
"Я вдячний Богу, що я пережив, - сказав він після подорожі на 8 000 миль по перилому океані, розливаючи погану погоду, все поодинці, в думках своєї сім'ї і материн.
Попри те, що він був на морі, це відповів: «Я не думав про те, що я думав лише в моїй голові – море, навколо моря». Не пам'ятаєте номер телефону.
Джерело: mirfactov.com/