Zippo Lighter Колекція з В'єтнамської війни

Не секрет, що блискавки в В'єтнамі були дико популярні. Тоді вони закопували майже все, і в тих складних моментах запальники стали справжніми друзями солдата. Автор почав збирати запальники кілька років тому і сьогодні він покаже вам невелику колекцію. Як і будь-який легендарний предмет, цей шматок металу подрібнюється в масиві напівміцних сюжетів: хто він врятував життя, подарував тепло, навіть допоміг викликати рятувальну команду.

Я починаю з 1-го запальника і це 100% підробка.
Я купив з нагоди в Nha Chang в сувенірному магазині, і це було з того, що я почав зацікавити цю тему.

Р

Незважаючи на те, що історія Zippo не обмежується В'єтнамом, найпопулярнішим світильником був там.
У комплекті необхідних предметів, що надавалися безкоштовном урядом США для своїх солдатів. Але вільно продаються в військових магазинах майже на півдні В'єтнаму.
У той факт, що солдати купили Zippo гроші, ймовірно, вплинули на спосіб їх лікування.
По суті, у 60-х рр. у цій війні юні солдати (19 років – середній вік солдатів у В’єтнамському конфлікті) використовували свої запальники як полотно, як засіб самовираження, свого роду аналога статусу в соціальних мережах в наш час.
В'єтнамські гравери за кілька доларів наносять на вимогу власників будь-яких малюнків і написів.
Сьогодні вона відроджена учасниками подій не менше бойової зброї, а гравюри зберігають роки служби, імена частин, деякі світліри мають карти області.
Я почав робити світильники, як це пара років тому. В першу чергу були підроблені підроблені підробки (не потрібно визнати, що Віета все ще є майстер підробок) Я почав купувати оригінальні світильники, хоча мені довелося відвідати Saigon безпосередньо, і більше одного разу.

Ви можете ебать воїна.
Але ви не можете зупинити цей час.

Цей оригінальний Я купив вже обтяжку підробок безпосередньо в Саігон з реального продавця військових артефактів.
1 час Я тренувальний підрозділ

фліпсайд
Напис
« » » » » » » » » » » » » » Коли влада любові перемагає
міцність
Тексти пісень, а це означає: Тоді вся планета буде знати, що реальний світ.

Nha Chang курортне містечко
Під час війни була повітряна база і лікарня.
Так, екс-власник цієї zippo трохи sly про те, що
«Ви ніколи не жили, якщо ви були на межі смерті. й

Вона з іншого боку.

601072

Ну, звичайно, американський ідол Міккі ебать Моуза.

Бин Лон
Це було дуже міцне місце для роботи, передмістя Saigon.
Постійна фібрильна боротьба з ВК.
Цей напис був дуже поширений, до речі, його можна побачити на шоломі Чарлі Шен в Платооні Оливського каменю.
Коли я помер
беріг мене обличчя вниз, дати цей світ поцілунок мій дупа.

р.

Ще одна Zippo з Міккі.

Власником цього Zippo був дитячий садок, який служив в Да Ненг.
Він був п'єтом і філософом.
«Я алкогольний.
Після цього, будь ласка, зайдіть мені пиво.
«Для тих, хто боровся за свободу, це буде смак, який небайдужий тим, хто захистив. й

3610Р. 4200Р.

Фу кільце.
Блискавка Ворен льотчик офіцер Huey

Я думаю, що пілот лизати, який вивів солдатів під вогонь на вертольоті, може сказати, не захопивши його серце, що:
Після того, як я вмираю, я, ймовірно, піти на небо.
Бо я був пекти в В'єтнамі до. . . ?

Тоншоннат
Найбільший аеродром в Saigon
Аеропорт "H Chi Minh"
Власником цього запальника був пілот транспортного вертольота Чинок (ака Boeing CH47)

р.

Якщо ви хочете зробити любов
Ви просто посміхатися і покласти, що блискавку назад в руки.

Габаритний зображення

Ке Сан
Табір
З 1962 по 67, був досить тихий мирний задній.
Тому, швидше за все, власник цього запальника не брав участі в реальних битвах.

«Пляса не скаже мене про В'єтнам, тому що я там. . . ?

Джерело: DODGE

-img18---

Джерело: рибальська сітка