Молодий щоденник танців. Частина 2

Для багатьох чоловіків, ставши батьком найважливіше в світі. А якщо ви також молодий батько, то один раз ви з шоку, ви будете мати, щоб грати дуже важливу роль. Сьогодні ви побачите продовження історії молодого батька, дізнаєте, які іграшки діти люблять і що це буде скелястим.
Попередню частину можна знайти тут "Ми" або "І".
Нехай серйозний зараз, океї?
Моя дружина і я скелястий. Ні, ми не одягаємо шкіряні штани, ми не їздимо мотоцикли, ми не починаємо день з Led Zeppelin.
Рокер більше держави розуму. Для того, щоб бути скелястим, щоб бути здатним до великої міцності і великого фоллі.

Рокер більше держави розуму. Для того, щоб бути скелястим, щоб бути здатним до великої міцності і великого фоллі.
А батько і скелястий неможливий одночасно. Або ви поїдете за допомогою цілого бару на парі, дегустації коктейлів по дорозі, або набрати дитячу баню з температурою рівно 36 градусів і перенести дитину до купання, оскільки це режим у нас є.
Або подумайте про супергерої - вони не мають дітей. (Для всіх, хто не кинеться.) Уявіть, суперман розумно розкидані вороги, і це про позбавлення від головної вілли, як його дружина Lois Lane називає його: «Клук, дитяча колікка, спинка – купити Plantex та діапери «Мооне» зелений.» І всі Загальні Зоді будуть сміятися на вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ви можете говорити про це протягом тривалого часу, але вибір очевидний. «Рок» перетворюється в попелиці і зараз, в п'ятницю ви залишаєте роботу рано з різних причин.
Якщо ви починаєте думати кілька людей, то замість себе, хто, за принципом, не так шкода вжити ризиків. Якщо я опинився баром і розірвав шию, син Криптона не буде платити мій іпотеку. Немає такої речі, як дешева іпотека.
Я не знаю, що це викликати. Обов'язкова відповідальність.
Але життя сім'ї рубає мене занадто. В цілому, щоб говорити, занурення. Я не можу стояти фрази, такі як "Ми робимо," "Ми навчимося красти," і т.д. Чому «WE»? Дивитися, мама, він той, хто навчився красти. Ви знаєте, як сповнити, ви 30 після всього.
Для молодої сім'ї дуже важливо зберегти правильний баланс, або ви можете перетворювати з молодої сім'ї в тіт і дядько всього за кілька місяців. Ми вирішили, що ми готові бути зразковою сім'єю 24 години на добу, але на ті рідкісні дні, коли бабусі готові сидіти з улюбленим онуком, ви можете дозволити краплю скеля. В іншому випадку ви можете втратити один одного в дитячій кришці, ванночки і одяг з «шовками».
Вам потрібно тримати у формі, не приклеїти в підгузках. Ось дружини, наприклад, вирішили позбутися від назви «бунів» і пішли на спортивне поле. За два місяці, займала свою колишню форму, і я не міг би назвати її щебеню. Немає жартів або афоризмів - Я пишаю мій курча!
У мене є багато, щоб дізнатися про те, що батько. До того, як я зрозумів, що я мав жити не "для" сім'ї, але "навіть" з ним, і що мій син закохав найкраще до пісні «Оберіг це буде».

Розробка стрибка
Я був звик до поточного стану справ. Весь перелік навичок сина був простий і зрозумілий. Варто сказати, що кількість своїх навичок було порівняти з числом цілей, забитих Аршавіном цього року.
Сонце на / зліт.
Кричить на/офф.
Всі Цей перемикач працює випадковим чином.
Але в даний момент всі зміни.
Після повернення з роботи, а замість безпрограшної ляльки, ви познайомитеся цілком людиною. З живими виразами обличчя замість рефлексів. І він, за перший раз, свідомо тягне руки до вас, а не погладжуючи їх хаотично, якби утримувати мараку.
Давайте коротко описати основні особливості розвитку.
Запуск, Ліс!
Звісно, це занадто рано до «бігу», навіть «захоплення» важко назвати його – як і стрибати заєць, який був перекачаний заспокійливими.
Тепер він завжди намагався красти до деяких іграшок. Ви побачите м'яч по всій кімнаті, і ви побачите його. Тим не менш, поки він не похитий на цьому м'ячі, він втратить пам'ять про нього 100 разів або забуде його неглибоким. (Дізначно, є ще один з зірок російського футболу.)
Якщо ви не можете залишити його на змінному столі. Тепер ви повинні дивитися його весь час. Діти в цьому віці мають відчуття безсмертності. Він не боїться висоти і вважає, що він може пробити через будь-яку перешкоду з його крихітним чолом. Він намагався розірвати стіни свого ліжка з головою. Ліжко легко знаряддя це луговий напляскваний, плато сати з шайбою, конусом і сльозами, щоб подрібнити. 1-0 на користь ліжка.
Іграшки.
Ви можете безпечно відкинути всі ці мішки і луки кислотних квітів. Діти, згідно з деякими логікою, захоплюються абсолютно незрозумілими речами, наприклад, він може приклеїти години на кришку з пульта дистанційного керування, коли поруч знаходиться іграшка машина формули 1.
Серед всіх елементів є незаперечний лідер: ваш мобільний телефон. Якщо він з'являється у погляді, дитина миттєво перетворюється з флаксованого кролика в расгорсе і кидає до мети. Я іноді відправляюсь на ліжко з ним за короткий пробіг, мухуючи телефон з одного боку ліжка до іншого. Я сподівався, що він втомився і сну. Захопити його. Ви, швидше за все, отримаєте шини просто, переклавши свій телефон.
Пара раз, коли він навіть прокинув його стільниковий телефон від своїх рук і покласти як деякі курчат на Facebook. Булшит, я згоден... Моя дружина не вірила мені.
бетмен
Він почав говорити. Дійсно.
Відокремлює слова, зміни інтонації. Єдиним недоліком є те, що нічого не зрозуміло. Шукайте, як ваш син випадково розповів про якусь мову Dothraki замість російської мови, яка все нормальна.
Часом є моменти, коли він здається провести експерименти з голосом, переміщаючись від звичайного тону до деяких бойових крікерів Apache. Він сміється, що він знаходить щось нове в голосі. Я думаю, що він гонна вдарив Марію.
Сукні
Покупка одягу для дітей в перші місяці є найбільш неефективним елементом витрат. Відкрийте обліковий запис в Master Bank, ніж купити речі, які стануть маленькими завтрашньою. Ви кладете на своїх штанахів і знімайте його шорти. Ви приїжджаєте додому, і там, замість вашої дитини, крихітна гулка в тоновому одязі, розслабляє і розбиває своє ліжко.
Одяг для дітей купується тільки за допомогою великогабаритних або тих, хто передається з усіма родичами. Для решти нас є мережа допомоги для малюків. Перед тим як ми встигли реалізувати, що у нас є + + люди, як наш будинок був наповнений чашами з речами! Дозени діаперів, штани та футболки чекали час на полицях родичів і витікають з усіх куточків Москви і області.
Люди просто діляться одягом, після чого вони залишаються на полицях чекають свого часу.
Таким чином, якщо ви не ембаррасовані футболками з ромашками і словами «Baby-Boy», можна сміливо повідомляти всіх родичів про народження. Я думав, що тепер моя дружина і я «такі ж родичі», які дадуть комусь тюль з одягом. Ми клуби.
Але звичайно, є речі, які я купую себе або подарувати йому друзям.
У мене є син. Він може купити суперман костюм і дизайнер Lego Star Wars, щоб виростити, людина.
Ой ей. Він також навчився посміхатися. Для реальних. Щодня я бачу посмішку. Я люблю тебе, син! Ви знаєте, я гонну купити вас цей конструктор прямо зараз і побудувати його для вас!

Джерело: yanbondar.tumblr.com