Неточні копії ГАЗ 67Б

Технічне завдання (приблизно 1972):
1,1 км На основі металоконструктора, використовуючи досвід оволодіння ремесла, створюють копію автомобілів GAZ 67B
2,2 км Модель повинна бути моторизована і керована (якщо це зроблено зараз, буде радіокерування, і так дротова).
3. У Обов'язково впровадити систему приводу, підвіска.
4. У Металевий корпус з робочими отворами і складаючими елементами.

Ця модель була виготовлена мій тато, коли він був 13 років. No моделювання кола. Ні один зробив. Моя діда допомогла з інструментами та матеріалами.

Тіло пропалюється з банок. Фарба в місцях лущення, ви можете дізнатися, які продукти жили в цих банках.
Відкриття витяжок. сидіння вимкнено. Рамки скляної і підвісної лінії.

406684

Перевірте підвіску.

Трансмісія.
У мостів є конічні пари з апарату телеграфу. Двигуни і редуктори редуктора приймаються з ГДР 200. Вони є важкими і розумними, в наступних моделях, папа використовується радянські мотори і тривожні коробки передач.

р.

Виготовлені мотори горизонтально. При цьому виникають паразитичні редуктори. Я встановив двигуни по-різному, за допомогою карданок. Шасі.

Весняна підвіска. Передні пружини повинні бути щоквартально-еліптичними, тут напівеліптичне. Я зробив рожеву деталь при відновленні моделі. XXI століття в дворі, використовуючи пластик:

Габаритний зображення

Каркас вигнутий з листового оцинкованого заліза.

Зелені дроти для електрозв’язку двигунів.
Що ми запустили?
Домашній трансформатор. Що зробив Дад. Приймає 220, дає 4,5 - 5,5 - 6,5 вольт. Замінює передачу в передачі:

3610Р. 4200Р.

Приводи!

до 1 2 3 4 5+

Не так весело, як це колись було. Двигуни підозріло розтріскуються, трансформатор не дає заявленим реліквам, необхідно приїхати з батарей, деталі з старого віку згинаються і прагнути до кілочка. Панель управління не кріпиться через:
Я зробив, що 20-25 років пізніше. Bullshit у порівнянні з Dad:

Панель управління не передається в ГАЗ 67Б. Стара пластикова крихта в руках.

До питання про те, що розробка дає металоконструктору.
Якщо був інструмент, то для себе буде створювати деталі. "Battlefly" запчастини для різних моделей тату. Він не дав мені все ще! Приховати в домашніх умовах шикарний амфібійний корпус і чудові саморобні коробки передач. І всі двигуни. Для права коліс він використовується в Gaziq. Мені здається, що вони не дуже підходять в масштабі в моделі і не так елегантні.

р.

Джерело: papa-karl0.livejournal.com