Мода різних країн

Одне – вулична мода, яку ми бачимо у фотографіях, і зовсім інший – погляд зсередини, а також погляд модної людини. Bloggers в своїх інтерв'ю з задоволення поговорити про себе і моди в країні. Сьогодні, я збираю для вас, щоб ви стикалися з інтерв'ю з п'ятьма відомими модними блогерами з Фінляндії, Бразилії, Майамі та інших частин світу, де вони чесно говорять про моду навколо них.

MIKKO PUTTONEN - 18-річний фотограф і блогер з Турку, Фінляндія.
Блог - mikkoputtonen.com

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Тепер в моєму місті люди одягнулися порівняно добре, але я все одно часто відчуваю себе як біла корова, коли я кладаю на жорсткі шкіряні брюки і довгі в'язані кардигани. У Фінляндії, мода і культура не йдуть руки в руці, і я дійсно радію, коли я бачив когось на вулиці, яка не боїться виділятися і одягатися самостійно.

ALANA RUAS – 25-річний блогер і дизайнер моди з Бразилії, Ріо-де-Жанейро.
Блог - alanaruas.com

Я думаю, що мода Ріо-де-Жанейро яскрава, барвиста і випадкова. Тут в Ріо, люди люблять носити спортивне взуття, сандалі, в'єтнамський і комфортний одяг.

Навіть увечері і з особливих випадків, більшість людей одягають просто, але деякі дівчата все ще одягають вузькі сукні, короткі шорти, щось щільна і сексуальна.

Деякі дівчата воліють одягатися в стилі рок, інші віддають перевагу ніжним, дівочим нарядам, дуже популярний стиль хіппі. Хлопці часто одягають просто, але серед них є любителі стилю серфінгу, спорту або хіппі.

DANIEL RAMIREZ - це 25-річний блогер з Венесуели, який зараз живе в Майамі, США.
Блог - nanysklozet.com

, Україна

Порівняно з великими модними містами, Майамі подобається барвистий, яскравий і друкований одяг. Також є фактор, який обмежує нашу експериментацію з стилем: погодою.
Р

Незважаючи на те, що літо є великим круглим, він все ще запобігає нам від намагань, міркування і поєднання теплого одягу і взуття, підгодівлі в декількох шарах. Тут можна фантазувати тільки в коротких шортах і міні-спідницях.

Matthias Cornilleau - блогер з Франції, Парижа.
Блог - stylnoxe.com

Париж відомий як один з найбільш стильних і модних міст світу, але я не можу погодитися з цим. Порівняно з Лондоном і Берліном, всі в Парижі сукні однакові і виглядають як клони.
169292

Я думаю, що причина цього проста: коли ви одягаєте трохи по-різному, ви не можете уникнути дивних поглядів і дискомфорту. І дійсно, якщо ви по-різному по вулицях Парижа з відпочинку людей, з натовпу, ви будете відчувати себе дуже незручним. Тому люди воліють забути про власний стиль, особистість та адаптацію до інших. Особисто мені сниться болдера і більше ексцентричної Парижа.
650.00 р.

2757008, Україна

АУДРІ КІТЧИНГ, дизайнер і модний журналіст з США, Нью-Йорк.
Блог - audrey.buzznet.com

Я хотів би порівняти життя моди в двох містах, які я жив у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку. Ви знаєте, коли я жив в Каліфорнії, я використовував для зносу каблуки і милі сукні частіше. Атмосфера в цих двох містах дуже відрізняється. Я думаю, що тут в Нью-Йорку, кожен намагається довести щось до себе та інших.

Я знайшов мій стиль NYC, який виходить більш випадковий, casual, в якому модно виглядають звичайні джинси з балетом. Коли я в Філадельфії, я думаю більше про комфорт і плаття більш легко, ніж у мене. Шкіряні бейсболки, великі окуляри, масивні черевики, великі кільця і безрозмірні сукні – комфортні і одночасно стильні.
Р