Імпресії життя в Грузії

Грузія є настільки універсальним і незвичайним, що багато людей, які відвідують цю країну, не можуть знайти правильні слова для опису гостинності мешканців, краси гір і місцевої кухні. Автор фотозвіту сьогодні вдалося відвідати цю дивовижну країну протягом 2 тижнів і сьогодні він готовий поділитися враженнями про людей, ситуації і багато іншого.
Імпресії життя в Грузії

Моє особливе місце було курортне містечко (село) Бакуріані.

430184

Проспект з інтернету обіцяв бігові доріжки, багато екскурсій

Імпресії життя в Грузії

Але, по суті, проспект був 20-річний пізній. Доріжки були витіснені після розпаду Союзу. Неподалік екскурсій Інфоцентр для туристів не працює.

Імпресії життя в Грузії р.

Варто відзначити, що багато місцевих жителів успадкували від СРСР. Це ліфти, а також ковзання, і в цілому, багато. Але ми будували багато. Люди. Він сказав, що єдиний місцевий ліфт був побудований з грошима Іванашвілі. Вони живуть переважно.

Імпресії життя в Грузії

Як лижний коханець, мій перший день був розчаруванням. Я спробував гірські лижі. Але, на дорозі, Бог попередив мене.

Імпресії життя в Грузії

Я зустрілася з родиною. Сніжний сніг тане, с. пахне. Немає бігових лиж. У відповідь я отримав хороші поради - це добре запитати місцевих жителів, і все, що я хочу, буде знайдений. І по суті, лижі викопували в наступному будинку. Я все ще в відділі, але якість там.

Імпресії життя в Грузії

Окремий тур питання. Ти щасливий. Вони сказали, що це було краще, щоб наймати водія таксі. Я знайшов один через мій батько (повернувся до мене) Він подорожував половину Грузії з ним.

Імпресії життя в Грузії

Так я продовжую відпочивати тільки в Бакуріані. Чому? Мандарини є дешевими. Borjomi є дешево. Політ, туш, перейдіть до ванної кімнати.

Імпресії життя в Грузії

Але, знову проходячи місцевими бульбами (литка) - потрібно подорожувати по Грузії.

Перш ніж залишити, трохи про місцевих жителів. Кожен володіє російською мовою. Хоча акцент на англійській мові є екстремальним. Вони всюди. Навіть якщо ви бачите ще радянські знаки з вуличними іменами на рідній могутності.

Імпресії життя в Грузії

На 90-95 відсотках від туризму мешкають місцеві жителі. Хто їде, хто їде, хто інструктує, хто живе на власній фермі. Тут немає заводів.

Імпресії життя в Грузії

Туристи лікують як кульбаби. Не приховує – турист – їх хліб. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Імпресії життя в Грузії

Я збираюся до Грузії прямо зараз. Я просто краплинаю вас на пару пам'яток Бакурії. Природа:

Імпресії життя в Грузії

Декоративна огорожа старих лиж:

1936р.

Просто декоративний, але вбитий паркан:

Імпресії життя в Грузії

Час, готовий йти. Багато людей їздити на санях, як це.

Імпресії життя в Грузії

Смішні (на мене) комерційні. Я повернувся на Петросяну в цей момент, свого роду про Європу.

Імпресії життя в Грузії

Особливий момент є пам'ятник грузинському бабезі, який загинув на шосе в Ванкувері в 2010 році. Свіжі квіти щодня:

Імпресії життя в Грузії

І, звісно, комрад Сталін, загиблий бат я знайшов в деяких алеях, перетворився на неправильне місце базару. Вони не шанують:

Імпресії життя в Грузії , Україна

В той же час я нарешті вирішив залишити Bakuriani. Водій добре отримав. Росія є флуентом. Походимо. Зимовий Боржомі Горж:

Імпресії життя в Грузії

Яка поїздка для росіян і грузинських країн без обговорення подій 2008 року. Я був вражений цим шлюбом. Скажіть, що вони офіційно спали нас, але місцевими І хвойні ліси можуть спалювати протягом багатьох років.

Імпресії життя в Грузії

В цілому Саакашвілі змащують всіх місцевих жителів. Що не розвивається курорту, має руйновані зв’язки з Росією. Як за війну він оцінив свої війська. Я згубно тримала мовча, кажучи, "Нехай, ебать цих політиків."

Імпресії життя в Грузії

Повільно почали малювати пам'ятки Грузії. Я дуже сподобався цей красивий коров:

Імпресії життя в Грузії

Вони ще не люблять місцевих Турків. Вони сказали, що ці перекоси з каменів тут 300 років. По-перше, тут вирощувалися місцеві виногради, а коли прийшли Турки, вони спалювали все, щоб місцеві йогурти могли бути передані до смерті.

Імпресії життя в Грузії

Але не пусте місце. Так Китайська прийшла до Грузії. Місцеві жителі не дуже щасливі - китайська тягнеться до своїх місць, а не місцевих жителів. Але, великі об'єкти (ГЕС) будують однаково:

Імпресії життя в Грузії

Розпочалися нові пам’ятки. Це красива стіна, що ви думаєте? Це 19-го століття раб ринок.

Імпресії життя в Грузії

Побоюючись Турків було відображено в античній архітектурі. Тут на таких крутих скелях були побудовані фортеці. Я не маю ідей? Але такі стіни на вершинах гір дуже багато побачили. Сьогодні ви можете отримати тільки вертольот.

Імпресії життя в Грузії

Вражені основні пам'ятки Грузії. Зустрічайте печерне місто на 20 тис. населення 12 ст. Вардзія

Імпресії життя в Грузії

По-перше, тільки кілька вікон виходили з неї. Але землетруси (див. скільки землі нижче) піддаються впливу міста. Монголи, Турки, а Араби завершили свої навали.

Я ніколи не уявляю, що тисячі місцевих Але житловий склад не гірше сучасної. Деякі фотографії його, насправді. Спальня:

Імпресії життя в Грузії

Склад вина (дуже великі цицьки):

Арки. До Бога, було краще, ніж сьогодні.

Імпресії життя в Грузії

І так, з глинистими відливами. Немає нічого в горах.

Імпресії життя в Грузії

Грузинська, до речі, дуже приречена. Хрести на будь-якій горі. Храми люблять голку, незважаючи на девастацію навколо. І так, храми вражає. Ось приклад - справа тут, храм 12-го століття різьблений в скелю. Фрески оригінальні:

Імпресії життя в Грузії

Тут на скелях монастиря, де 15 ченців мешкають назавжди. Зима і літо. БРР:

Імпресії життя в Грузії

Після того, як говорячи про те, щоб Вардзия, після кількох днів курорту мандарини знову з тим самим водієм таксі Я кинувся в Кутаїсі в місцевих підземних печерах. Перше враження: який вид країни вони трахаються вгору. Багато пустих заводів з веселою мозаїкою 60-х:

Імпресії життя в Грузії

Ось чому Сталін зумів подарувати людям. Санаторій виглядають як після бомбардування. Навіть постери іноземця мене дратували. Не про місцевих жителів.

Імпресії життя в Грузії

Я отримав в печери. Варто відзначити англійську мову тут. Я мав можливість поговорити з групою студентів з усього світу: Єгипет, Німеччина, Україна, Китай. Вони приходять в інші країни, щоб навчити англійську мову. Ось де ми говорили. Підприємства діалогів:
Де ти?
- Я з Казахстану!
Вони виглядають як вони з Росії.
Я російська, але я жити в Казахстані.
- Ну, ти!

8515639

Це місцевий парк, і я все про діалог. Німці запитали:
Скільки коштує готель в день?
- $50.
(Погляд як основний) Ні, це дорого!
- Ну, як ще? Я з нафтової країни!

Імпресії життя в Грузії

В цілому Грузія є дивовижною країною. Парк може переходити в скелю з викопаними динозаврними слідами:

Імпресії життя в Грузії

І це хороший асфальт перетину:

Імпресії життя в Грузії

До цієї прекрасної печери:

Імпресії життя в Грузії

Чи не схоже на серце? ?

Імпресії життя в Грузії

Для другого про Грузинську. У зв'язку з очевидними обставинами, я не міг прочитати його. На щастя, я пам'ятаю англійську, але з старшим поколінням, ви також можете використовувати Велику і містку. Але я усвідомлю невелику правду - кілька фраз у місцевому, і щасливу посмішку до вух місцевих жителів. Для кожного пожежника - Діді Гмадлоб - спасибі вам дуже багато!

Імпресії життя в Грузії 18 р.

І продовжую з контрастами, які застрягають на ядро. Ми поїхали по пилоподібній дорозі через інше село, купили квиток, і тут є сходи:

Імпресії життя в Грузії

Вирушає в цю кілометрову підземну печеру:

Імпресії життя в Грузії

Про інфраструктуру Але для визначних пам'яток - Грузія має великий старт голови. Такі печери, згідно з доповіддю (до речі, це добре, що я пішов на зиму, довідник пішов мені особисто) 6% Грузії, що надходять.

Імпресії життя в Грузії

Печерний патрон. Бах грає, вогні, зали змінюються один одному. Успішно, правила сюрреалізму матері:

Імпресії життя в Грузії

150 метрів вапняка над вами. Багато людей мають дубильні труби.

Імпресії життя в Грузії

А деякі місцеві жителі вже встигли відзначити весілля тут:

Імпресії життя в Грузії

Це мій улюблений номер. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Бах, підсвічування. У будь-якому випадку я діяв як дитина. Дуже багато одягу, здивовані і фотографовані:

3610Р. 4200Р.

Щоб закінчити мене, останні 350 метрів ми прокинулися на підземній річці:

Імпресії життя в Грузії

І поплавився, алас, з казки, в реальність, до закинутої ферми форель:

Імпресії життя в Грузії

Невеликий локальний колір між поїздками. Час, щоб отримати будинок.

Імпресії життя в Грузії

В останній день погода зробила мене щасливою. Весь час, плавлення снігу півгодини до того, як він залишив, знизився жахливою силою. На серпентині необхідно піти, і його перевозити, і життя запам'яталося, чи був грішним. В цілому небезпечні дороги в цій погоди:

Імпресії життя в Грузії

При русі в Тбілісі – жарт від водія. Він сказав, що половина країни були придбані права. Але, звичайно, є автомобілі тут. Якщо вони будуть давати шлях ще одне питання. Але, щоб ви точно в Грузії, кожен дав спосіб - вам потрібно їздити на Жігулі або на Ніні дуже обпалені і в місцях, багаторазово тиснуть. Похил і сльози, і скоро Тбілісі.

Імпресії життя в Грузії

Останні 2 фото храму 6 століття. Імпресивний. Але це буде приємно погода. Так я шукав 10 хвилин, і на моєму шляху:

Імпресії життя в Грузії

Ми отримали до Тбілісі. Про нас Це рівнина, не так сніжна, але волога. Після того, як залишити свої сумки в аеропорту (недорогий), він кинувся на місцеву трос, подивитись на столицю Грузії протягом декількох годин. У центрі можна побачити, що вони роблять все для Європи. Ось скляний міст, і я на новому тросі.

3610Р. 4200Р.

Але не можна приховати старі Тбілісі. Ось Сталін, Хрущов, і споруди, які 200 років:

Імпресії життя в Грузії

У Росії є материкова материка. Ну, де без мами висотою 20 м і Грузинами:

Сходи цікаві, але вниз між горами ще цікавіше. Тут знаходиться місцевий ботанічний сад, який також застрягнув мене до ядра. Відчувається як століття роботи. Ось місцевий фонтан хлопчик:

Імпресії життя в Грузії

В кінці січня.

Імпресії життя в Грузії

Зимові бамбукові цвітуть:

Імпресії життя в Грузії

Місцеві будинки розбиваються в місцях:

Імпресії життя в Грузії

Є 70-метрове ялинкове дерево.

Імпресії життя в Грузії

І водоспади. В цілому є багато кліматичних зон в боті.гардені. І це вражає.

Імпресії життя в Грузії

марафон був вражаючим. Походження бота.гардену, перенесеного на фортецю 17 ст. Грузинці змогли побудувати протягом століть:

Імпресії життя в Грузії

Це те, що місто виглядає нижче:

Імпресії життя в Грузії

Є багато контрастів. Кілька кліматичних зон заміщуються старою фортеці. Новий мотузка заміщає старі Тбілісі. Тут були перевезення.

Імпресії життя в Грузії

Старі Тбілісі замінюють метелика з сучасною європейською модерністю:

Імпресії життя в Грузії

У несподіваних місцях можна знайти сповіді про любов. У фонтані:

Імпресії життя в Грузії

В цілому контрасти дуже привабливі. І іноді вони роблять, щоб бути чесною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Імпресії життя в Грузії

Добрий в Тбілісі. Я втомився, я залишаю!

Імпресії життя в Грузії

Це Боржомі Горж. Як для Грузії я прийшов до наступних висновків:
1,1 км Країна в кінці після СРСР щит. Багато заводів свічок.
2,2 км На цьому фоні, наприклад, в Кутаїсі я був захоплений цвітінням пальмових дерев!
3. У Грузинська я розповім про те, що були нормальними і цікавими людьми.
4. У З точки зору мови, вона є гордістю, що молоді люди переважно лоббі російською мовою, як я роблю в Грузинській (барельно-блакитний). Але російська мова поширена в Грузії, і не потрібно шукати когось, хто може запитати про це протягом тривалого часу.
5. Умань Грузія - це країна з дуже дешевою і смачною кухнею, що навчається поліцією, а головне - з шикарними туристичними місцями.
6. Жнівень Люди дійсно живуть своїми роботами. Він скаржав, що країна потребує майстра. Вони говорять про новий лідер - похмурий, не можна побачити його.
7. Про нас Подорожі можна побачити з кілометра, і їх обробляють дуже акуратно, тому що туризм їх хліб.
8. У Особисто мені сподобалося. Не всі я очікував. Але якщо ви попросите добре, кожен знайде вас, і якщо ви попросите показати спосіб, вони не залишать позаду. Слово, земля контрастів. Країна, де ви дійсно повинні працювати для життя.

Джерело: Аржик

-img76---

Джерело: рибальська сітка