2110
З урахуванням осені 2013-2014
Творчий директор компанії Riccardo Tisci перетворився на культуру гіпсу для натхнення. "Я завжди навчаю архіви Ощадного будинку", - він прийняв за кадром. Я був в кімнаті з командою і знайшов свої ранні ескізи. Цей сезон буде вісім років тому, що я працював вдома. І я був схожий на гіпси - ви знаєте, гіпси постійно змінюють старий одяг в нові. Це одна з моїх найрозважніших колекцій. й
Збірна осінь-зима в жіночому будиночку була дубльована «Гіпси харчування зустрічає Вікторіянську романтику». Щось в цьому порівняння: здається, що з гіпсових моделей отримали тонкі ковпачки квітів, що нагадують бджіл, різнокольорові чоботи і розсіювання блиску, а з епохи Вікторія – похмура колірна гамма або мереживні манжети, що з'являються під светром. До речі, светри - в колекції були багато з них, поєднані з довгими напівпрозорими спідницями, затягнутими на талії з тонкими ременями. Один з цих светрів обіцяє бути таким же хітом, як джемпер з Rottweiler, Riccardo Tisci помістив колаж з Дісней deer Bambi на ньому.
Хороші продажі обіцяють і інші моделі колекції – від шкіряних сіточок і спідниць з фрілами для вишитих квіткових бутонів сорочок в клітку.
Журнал «Жуст Красивий» Ніколь-Пдос - це колекція, в той час як Vogue.com колоніст Hamish Bowles назвав шоу «Чарівний і надзвичайно красивий історичний момент». Ми не маємо сумнівів про успіх колекції - ні в комерційних, ні в будь-якому іншому - адже ми всі маленькі гіпси з нашим бажанням одягатися яскраво і об'єднати якомога більше відбитків.
р.
Р
р.