Риболовля в Перській затоці

Від автора: Один день відпочинку в ОАЕ присвячений риболовлі. Я купив квиток до місцевого туроператора. Це $95. Ми обіцяли 4 години риболовлі, підібрати готель і повернути його назад.
У 6:00, капітан корабля прийшов, щоб забрати мене. 15 хвилин їзди на машині і на човні. На нас чекає помічник капітана і 2 більш рибалок-туристів. Я зустрів, я буду рибу з Юрієм з РФ і Єсеном з Казахстану, я з України. Путівник – Палестинська (у фотографіях в жовтому витяжці), народилася в еміратах, навчалася російська на пляжі. Вони були риболовля з братом протягом 20 років, і кожен має власний човен. Ліцензійна комісія становить 50 000 доларів США на рік.

Ми збираємо невелику гавань. На виході з бухти ми зупинимося на поліцейському суді, капітан показує нам наші паспорти та візи, а в поверненні йому надається окрема карта.

Як ми відійдемо від берега, він починає блиск. За словами керівництва, рибальство вночі заборонено в еміратах.

Після 15-20 хвилин ми доїхали до рибальського місця. Глибина яких ми проведемо рибу близько 20 метрів.

Ви можете поплавати далі, на глибину 50 метрів ловити акули. Але це абсолютно інша ціна - $ 1000. Акули не великі, довжиною близько 1 метрів.
*Фото з місцевого акваріума.

Є багато суден на якірці. У ОАЕ нічого не виробляють, більшість товарів імпортуються з сусідніх країн на море.

Вони подарували мені теклі. Трохи розчарування. Ми будемо ловити на під ключах: рулон волосіні, в кінці навантаження і три гачки. Вони сказали, що кожен раз вони риби, вони завжди роблять. Вони намагалися шпинделя, але це незручно зловити з судна, і туристи дуже часто розірвати дорогі шестерні і не хочуть платити за них.

Риболовля в Перській затоці р.

Як насадка, ріжучий кальмар від місцевого супермаркету.

Тут настає перша риба.

Риба дуже гарна. Тільки приманка знизилася на дно - відразу трохи. В основному, барракуда і морський бас були спіймані (принаймні, так що керівництво його називають). У першій половині години у нас є багато риби. Правда, ви не отримуєте багато задоволення від такої риболовлі, все це нагадує рибальство. Що, якщо це все на спінінг!!!

Ця барракуда, в той час як вона була витягнута, 5 метрів від поверхні була атакована барракадою більших розмірів.

Таке чекало трохи. У міру того, як сон почав підніматися, скелі погіршилися.

Починав їсти сніданок. Як правило, на екскурсіях вони надають їжу, немає пропозицій. Вони почали кинути порожні пляшки і мішки в воду. Починався знову, перша відповідь керівництва: «Чи не робити це?» Немає точки в розмові. Не було приємно...

Ессен отримав сувенір, який купив у миті фрі. Не пропустіть! Це значно поліпшило наше рибальство.

Для риболовлі! Не кожен день ви отримаєте риболовлю в затоці. А компанія, яку ми отримали дуже добре! Наскільки ще не вистачає білоруських. Риболовля стала набагато цікавіше, незважаючи на те, що випікання практично перестали. Найвища сонна троянда, чим гірше вона була, на 8 годину вона припинила альтанки.

Це досить. Досить товстий. Вони сказали, що вони не їсти, там не було м'яса. Випущено назад.

Риболовля в Перській затоці доб.

Недалеко від нас вирушила рибальське судно. Вони будуть риболовля протягом місяця. На даху є кошики, в яких виловлена риба буде жити перед поверненням в землю.

Барракуда ми зловили. Вони кажуть, що за півгодини після засолювання їх можна їсти.

Приблизно 1-2 кг кожного.

Риболовля в Перській затоці Р

Цей рибний гід називається паста. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ось наш весь лов. Кожна з нас приймала кілька речей з ним, решта залишилася. Згідно з довідником, барракуда місцеві ресторани купують $ 10 за кг, на дюйм за $ 7. 4 години, загальний час риболовлі був 1,5 години. Ми розповіли, що час був невірним при покупці туру.

1750-1906

Я був обраний з готелю в цьому автомобілі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Повернення в готель був доставлений в відкритий конвертований, прокат по набережній.

551733

У ресторані готелю за $16 влаштований індіанами для приготування мого лову. За 40 хвилин рибу приготовляли на вугілля. Це смачно, до речі.

ЗАМОВИТИ Смаилюк

-img25---

Джерело: рибальська сітка