60-річчя купальника

Відомий американський супермодель Christie Brinkley, який святкує свою 60-річницю 2 лютого, зірвав за кришку журналу в купальнику.

На кришку Народного журналу, мати трьох поз в 1,100 Hervé Léger купальник. На відміну від більшості жінок, Christie збуджена про її вік. “Я відчуваю себе краще, ніж коли-небудь!” вона каже. Тим не менш, незважаючи на свою дивну фігуру, яка може бути занурена багатьма 30-річними старими, Бринклі соромилися оголяти себе до бікіні. "Я можу покласти на бікіні, але якщо я їду на громадський пляж, то я кладаю на фігурний купальник, тому що я не хочу, щоб вони рум'яні над старі бікіні гаманець!" Вона називає своїх дітей джерелом своєї вічної молоді.

Модель з молодшою дочкою Sailor на модному пагоні
"Чому я віддав пізній день, я відчуваю багато відповідальності, хочу, щоб вони були якомога довше, - Крісті говорить про її потомство, найдовший з яких вже 28, син Джек - 18 і молодша дочка Sailor всього 15. Бринклі дотримується вегетаріанської дієти, харчується помірно, але не приховує, що іноді зламається і з'їдає багато улюблених пасту. Вона заперечує, що має пластичні операції, але не правильує їх в майбутньому і допускає, що вона регулярно відвідує процедури з косметологом, щоб допомогти боротися з зморшками. Вона підтримує свою форму, роблячи 100 штовхач щодня і вправ на ногах під час щітки її зубів.

Крісті з дітьми - 28-річний Alexa Ray Joel, 18-річний Джек і 15-річний Sailor
Christy Brinkley on and off the червоний килимок:

Р

198514

Джерело: dymontiger.livejournal.com