811
6 секрет Waltha Дісней
У вас є ім'я для нього, і у вас є ім'я для нього. З Дісней пов'язаний тільки світло, чудовий, смішний. Не крапля смужки або гіркоти. Чудовий аніматор, який створення дає сенс усім, і вміло організований творчий процес. Як? Ось його Знайте:
1,1 км Сонце вершне критика.
У кожній творчій особі є внутрішня фантазія (Dreamer), Реаліст і критика, необхідно переконатися, що вони не заважають, але допомагають один одному. Дісней придумав трикімнатну стратегію. Одного разу мріяв. Його стіни були вішані з картинами, малюнками, котируваннями, які згасають уяву, розладом і бульйонами кольорів зацарювали. Не допускається критика - тільки мрії без кордонів, тільки ідеї. Realist Room - це робочий стіл, обладнаний найсучаснішою технологією. Це там, де він прийшов з. Коли Дісней повинен був кинути "ре-лоок" оцінити те, що він зробив, аніматор пішов до тісної кімнати критики.
2. Експерт.
«Звернути увагу експерта і зробити навпаки», - сказав Дісней. Ніна своїх ідей ніколи не була оцінена професіоналами. Всі ідеї здаються божевільними. Вступні герої малювання разом з живими акторами? Непристойна! А година і півкулі? Хто може стояти його, коли ви можете побачити природні шари Джоан-Крейфорд на екрані? Але Дісней це його шлях. Свій перший повнометражний мультфільм, білосніжний і сьомий відвар, став найвищою грою. Потім Дісней знімався майже два десятки повнометражних фільмів.
3. У Пригоди проти.
Чим вище ризик, тим швидше ви йдете в мету, тим більше переваг над іншими. За перші 30 років майстерня Дісней Братс пройшов щорічно, тому що Walt постійно кладе все, що він мав на ставці. Я заставив мій будинок і мої гроші на Діснейленд. Постраждав 8 нервових поломок і 19 життєвих криз. Після кожного «вибір RU» - розчарування і відчайдушність - він повернувся до бізнесу ще більш вражаючими планами. Без депресії, немає ейфорії.
4. У Добрий верст.
Добро в кінці переважає — закон світу. Краще ставити на добре. Тема всіх Дісней працює це боротьба з зло. Дісней привабив щасливі закінчення і опинив всі свої персонажі в космосі власний хасте світогляд. Тож він «здивився» сам образ морально чистої людини. Він був копченим і практично алкогольним. У Голлівуді був відомий своєю архітектурою Dolores del Rio. Тим не менш, ніхто не поважав руйнувати свою репутацію. Чому? Дісней створив для нас світ щастя, притулок від талій реальності, і він буде голодним, щоб бити його. «Матильність, Apple Pie і Disney» - це святість американської тринності. Не можна відчайити святині.
5. Умань Дитячий верст дорослих.
Він не закінчується дитинства, його творчість триває назавжди. Навіть в 55, Дісней провів години, граючи міні-рейл. Він був прототипом його розважальної імперії, мультфільму в реальності. І безчасно. Зняти всі посилання на вік і дату з фільмів. Але вони були перевипущені кожні 10 років, не боячи, що вони були застарілі, вони були перевипущені для нового покоління дітей. І твори, які не вдалося перший раз, потім приносили казкові гроші.
6. Петідер проти Проудца.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І кожен запит, який надається зміцнює вплив на людей. Дісней попросив гроші багато разів і завжди знайдених кредиторів. Коли аніматор задумав амументальний парк для всієї родини, його асоціанти відмовилися підтримати його. А Дісней перетворився на «особистісний ворог», який потім для кінорежисерів. Відправляйте телередебет, Вальта вирушила на повітряну програму з тижневою програмою та показом шедеврів його кінобібліотеки. Цей революційований телебачення, перетворюючи його з медіа на сімейні розваги. У віці 53, Дісней став мільйонером. Діснейленд зробив свої нащадки мільярдерів. Хоча творчість - не багатство - був для Дісней над усім іншим.