1926
5 найнеобхідніших речей в гардеробі (за модними блогерами)
Останнім часом на одному форумі я побував на цікавій темі: модні блогери зробили своєрідний 5 найнеобхідніших речей у гардеробі. І хоча було важко визначити, що багато все ще спробували і виділили 5 найперших речей, без яких вони не можуть уявити свої образи. Сьогодні про те, що потрапила в топи американських, канадських, німецьких красунь і що це, повинні мати відомі модні блогери.
.
Топ 5 речей jessica luxe зробити
Jessica Luxe від Canada є дівчина з незвичайним, барвистим способом підгодівлі. 20-річний студент вивчає комплексний світ бізнесу, любить мріяти і малювати, і в вільний час вона фарбує волосся в усіх тонах веселки, купує брюки, які не турбують ялинку, бере фотографії у ванній кімнаті і намагається на коронках всіх розмірів і кольорів. Топ 5 Джессіка яскраві, і для самих частин незвичайні речі явно не для кожного дня.
1,1 км Довгі монохромні гетри.
2. Половина коза, хутряний жилет.
3. У Шапки, стрічки для волосся чорний, з графічними візерунками (Caps?) Що про коронки?
4. У Великі сонцезахисні окуляри різних форм.
5. Умань Кріплення, легінси або штани.
Мелані Топ 5 хв Редакція
Мелані з США кладуть легінси і військові черевики вперше. Помітно, я не знайшов одну пару військових завантажень у своїх образах. Не носити нічого тепліше, ніж босоніж. Вони часто фотографуються просто босоніж.
1,1 км Класичні легінси. Невеликий чорний.
2. Масивні військові чоботи.
3. У Унікальні довгі футболки без малюнка.
4. У Довгі прості футболки.
5. Умань Великі, незвичайні ювелірні вироби.
Мелані має велику колекцію костюмів тварин. І не тільки класичні совки і слони, які ходять з образу до образу по всій онбуку, але і незвичайні кулони. Цей олень мій улюблений.
Топ 5 речей, щоб зробити з Raissa Palaces
Далі є екстравагантним і нетиповим американцем. Раїса Палаци Каліфорнії гравітати до ретро стилю, одяг від 80-х років і не секрет своєї любові до другехендів, друге-хенд-магазинів і її грандіозний гардероб. В результаті є щось...mmm...unusual. А до речі, вона тільки 21.
1,1 км Чорний диско штани.
2,2 км Високий чорний черевики і колінно-високі каблуки.
3. У Чорна черепиця.
3250Р. 3700Р.
4. У Чорна куртка/джек.
5. Умань Ретро сережки.
Amy's Top 5 речей
Більше класики і спокійні образи від Amy з Німеччини. Дівчинка є професійним стилістом, що любить дизайн одягу і пошиття, середні віки і історія. Найголовіші речі в її гардеробі:
1,1 км Класичне пальто в стриманих тонах.
р.
2,2 км Шапка з широкими запасами. Мій улюблений колір - чорний і синій.
3. У Великий в'язаний шарф.
4. У Шкіряна куртка.
7145754
5. Умань Масивні черевики.
Що таке 5 обов'язкового розміщення речей у вашому гардеробі?
.
Топ 5 речей jessica luxe зробити
Jessica Luxe від Canada є дівчина з незвичайним, барвистим способом підгодівлі. 20-річний студент вивчає комплексний світ бізнесу, любить мріяти і малювати, і в вільний час вона фарбує волосся в усіх тонах веселки, купує брюки, які не турбують ялинку, бере фотографії у ванній кімнаті і намагається на коронках всіх розмірів і кольорів. Топ 5 Джессіка яскраві, і для самих частин незвичайні речі явно не для кожного дня.
1,1 км Довгі монохромні гетри.
2. Половина коза, хутряний жилет.
3. У Шапки, стрічки для волосся чорний, з графічними візерунками (Caps?) Що про коронки?
4. У Великі сонцезахисні окуляри різних форм.
5. Умань Кріплення, легінси або штани.
Мелані Топ 5 хв Редакція
Мелані з США кладуть легінси і військові черевики вперше. Помітно, я не знайшов одну пару військових завантажень у своїх образах. Не носити нічого тепліше, ніж босоніж. Вони часто фотографуються просто босоніж.
1,1 км Класичні легінси. Невеликий чорний.
2. Масивні військові чоботи.
3. У Унікальні довгі футболки без малюнка.
4. У Довгі прості футболки.
5. Умань Великі, незвичайні ювелірні вироби.
Мелані має велику колекцію костюмів тварин. І не тільки класичні совки і слони, які ходять з образу до образу по всій онбуку, але і незвичайні кулони. Цей олень мій улюблений.
Топ 5 речей, щоб зробити з Raissa Palaces
Далі є екстравагантним і нетиповим американцем. Раїса Палаци Каліфорнії гравітати до ретро стилю, одяг від 80-х років і не секрет своєї любові до другехендів, друге-хенд-магазинів і її грандіозний гардероб. В результаті є щось...mmm...unusual. А до речі, вона тільки 21.
1,1 км Чорний диско штани.
2,2 км Високий чорний черевики і колінно-високі каблуки.
3. У Чорна черепиця.
3250Р. 3700Р.
4. У Чорна куртка/джек.
5. Умань Ретро сережки.
Amy's Top 5 речей
Більше класики і спокійні образи від Amy з Німеччини. Дівчинка є професійним стилістом, що любить дизайн одягу і пошиття, середні віки і історія. Найголовіші речі в її гардеробі:
1,1 км Класичне пальто в стриманих тонах.
р.
2,2 км Шапка з широкими запасами. Мій улюблений колір - чорний і синій.
3. У Великий в'язаний шарф.
4. У Шкіряна куртка.
7145754
5. Умань Масивні черевики.
Що таке 5 обов'язкового розміщення речей у вашому гардеробі?