ай молодець

Ми пішли з думаним водієм таксі сьогодні. 40 років. Трохи приварка, міцна, але не спортсменка. Водій-робочий. Такі люди вважаються політично освітленими. Класичний лідер думок.

Дверцята ще не загласно, і він почав гасити Майдан і запропонувати одне яскраве рішення після іншого: від дисперсії до зйомки «це Banderites». й

Спочатку я відчув, що мій пульс був сильнішим, що мій дихання був втрачений. На жаль, я сидю тихо, я бачу, що персонаж так розгубився з ідеями, що обговорення не вийде. Тексти пісень, а це означає: І тоді всі раптові я відчуваю правду. Я відчуваю, що я повинен підтримувати його в своєму бажанні відновити порядок, розсіювати, стріляти! Я пам'ятаю, в цілому, що я був з Маріуполя, тому я пішов.

Я думаю, що ми маємо реальний президент в нашій країні, який ми можемо пишатися. Він має 2 прогулянок. Він знає життя як за барами, так і зовні. Вони заряджають базаром, не люблять тут. І ці інтелігенції hu No% ви на Майдані, гармата

Таксі водій тут. Я тримаю.

Якщо він був мій, я б визволяти дві зони хлопчиків, дайте їм падіння на цей ебать Майдан, проходячи на піки цих бандерологів, то ми побачимо, чия правда. Розкажіть мені?

Він слухає і дивиться на мене в дзеркалі. Я не знаю, якщо я дійсно ковзаю на перукарні ... Здавалося б, але не впевнено.

Хлопці, я кажу, вони смоктати. І смоктати повинні платити. Вони повинні бути змащеними, як корови.
Гарбаж з нами, раціони повністю опрацьовані. Бізнес поділяється між братом, загальним так, щоб він був повним, але зараз ці ф'єри на колісних боронах прокатаються, а хлопці на зонах їдають баланду. Що ви думаєте, брат?

Припинено водійське таксі. Він просто вирнув. І не було спекотного обговорення.

Я не знаю, якщо він спробує стріляти і розігнати всіх, як раніше, але здається, що він представив картину його яскравого альтернативного майбутнього.

Віталій Георгієв