1035
Корди як знищувач ілюзій
Я приніс мами в село. Це довгий диск. На вимогу вірної матері не нудьгувати, він кинув Ротару, Пугачева, Кузьмін та інші Антонові та Вігра на флеш-накопичувачі. Я не люблю їх, але я можу нести їх. Музика для дітей, капуста. Тут ми йдемо, автомобіль під вікном. Увечері син пішов грати, запалювання вимкнено і вимкнено, але передавач не відключився.
Наступного дня мама-в-завдяки розповіли всім сусідам, які хороші радіостанції з'явилися тут в диких... і Ротару, і Пугачева, і Кузьмін.
Все було б нічого, тільки для себе я накинув Шнуров з Ленінградом і Раммштейном.
Це був чарівний ранок. Я прийшов в будинок тільки в той момент, коли Сергій Кордс радував мати-в-праву, щоб погомоніти, що. Це вираз... У нашій кішки були ті ж очі, коли він був вперше прийнятий до країни.
Після того, як мама-в-правила одержувачу і відключивши кожні п'ять хвилин, але Корд був адамантним. Про те, що він не відсвяткуватиме свого дня народження, а про без тебе...
Тоді прийшли жорстокі німецькі хлопці. Тут мама-в-в-одному вийшли в глибоке і, відключивши ресивер з розетки, знімали його в шафі. Для сусіда є ветераном, і починаючи з сорок-п'ятого року він був алергічним до німецької мови. Щоб уникнути, як вони кажуть.
бразилки