1160
Домінантка від Джон Д. Рокфеллер
Іоан Д. Скефеллер – перший мільярдер «дельлар» в історії людини, тому має сенс слухати його слова. Кілька цитат від легендарного бізнесмена:
Дружба на основі бізнесу краще, ніж бізнес на основі дружби.
Дружба не найкраща причина створення спільного бізнесу. Гроші мають дивовижну можливість створити незгодні умови навіть у найсильніших відносинах. Якщо ви не хочете, щоб знищити те, що ви тримаєте дорого, не змішайте бізнес і особисте життя. Це не означає, що ви повинні бути холодними і формальними з усіма колегами і партнерами. Спілкування, бути друзями, але в той же час чітко викладені пріоритети – або у відносинах з людиною головне для Вас успішне співробітництво, або головне – це сильне дружбу.
Не боїться жертвувати доброго для себе.
Будь-який невеликий успіх вимагає жертви. Якщо ви хочете отримати щось. Ви можете досягти бажаних результатів. Ніщо в житті нічого не дається, це правда, яка виправдала себе і знову задовольнить.
Кожна відповідальність за погодження; кожна щаслива можливість подає обов'язок; володіння обов'язковою умовою.
Все повинно бути сплачено. До отриманих прав бонус є додатковою відповідальністю, нові можливості накладають на її власника нові обов'язки, а володіння чимось передбачає певний борг.
Ваше благополуччя залежить від власних рішень.
Не можна впливати на вашу долю, крім себе. Ви вирішуєте, чи вдасться досягти успіху. Взяти відповідальність за життя і вона буде вдячна Вам за це.
Якщо ваша мета - бути насиченою, ви ніколи не досягнете цього.
Ви не можете оплатити гроші тільки за гроші. Ваша мета повинна бути більш глобальною і благородною. Це має бути стимулом, який надихає вас. Подумайте про те, що ви зацікавлені в тому, що вас зацікавить і хвилює, а потім з'ясуйте, як заробити з цим і ви отримаєте те, що потрібно прагнути.
Я не думаю, що є будь-яка інша якість, тому необхідно для успіху будь-якого роду, як наполегливість. Посилення може подолати все, навіть закони природи.
Не дайте. Більшість людей не знають, скільки блискучих можливостей, які вони пропустили, і причина цього є недоліком терпіння. Якщо у вас є мета, перейдіть за це і не дайте, це може бути набагато ближче, ніж ви думаєте.
Найголовніше питання про багатство є те, що ви робите з ним?
До того, як ви думаєте про те, як зробити багато грошей, вирішити для себе, чому вам потрібно багато грошей, то багато буде впадати в місце і вам буде легше планувати шлях до вашої мети.
Я завжди намагаюся перетворити кожну відмову в можливість.
Життя дає кожній людині величезну кількість можливостей, потрібно лише знайти їх. У все, що відбувається з вами, можна знайти причину, щоб змінитися на краще. Вогонь від роботи? Не підіграйте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Невірно припустити, що люди з великим багатством завжди щасливі.
Якщо ви думаєте, що кількість щастя безпосередньо залежить від розміру банківського рахунку, ви помилилися. Щасливі люди роблять емоції, спогади, почуття та близькі. Якщо ви заміняєте все це за допомогою роботи, немає мільйонів допоможе вам знайти щастя.
Я хочу зустріти когось з ентузіазмом, ніж хтось знає все.
Такі якості, як пристрасть, відкритий розум і цікавість, набагато більш ціннішим, ніж омнаука.