Саморобний

На початку 2000-х років автор, як студент, вирішив зробити собі стіну вітальні. Основна вимога була: легкість будівництва, дешевість і, звичайно, задоволення всіх потреб. Побачимо, що він зробив.

Так. Що ми отримали. Ось MS Word. Ми пофарбуємо те, що ми хочемо в ній. Ми будуємо з меблевих щитів. Вони не були дорогими.
Штори стандартні. Довжина 80-100-1200-1500, ширина 30-40-50.
В цілому виходить такий дизайнер для дорослих. Все в скандинавських куточках, гвинтах для ваги.
Все, що вам потрібно: рулетка, лінійка, олівець, викрутка, щелепа, свердло.
Все правильно, синєпринт готовий. Кожний елемент стінки був потім намальований окремо.

Дуже просто! Режимні щити для правих сегментів. Виріжте додаткову глибину. Ми будуємо каркас. Вставте внутрішні полки.

Двері! Ось де був готовий. Вони були трохи дорожче, ніж щит. Але для того, щоб зробити двері з щита, і навіть нормально, потрібно працювати дуже важко. А потім двері починають вести від вологості. Перевірити на схожу гарнітуру в передпокої.
Так, так! Також є невеликий кут щитів в передпокої.
Так. Середні ящики протріть з боків на ширину нижніх ящиків. Для носіння динаміків в цьому отворі. Вони саморобні, теж.
Модуль кріпляться один до одного гвинтами.

1 990 Р

Центральна секція. Я починав мене. Це серце гарнітура.
Варто: Ноутбук, маршрутизатор, принтер, незворотні, стабілізатори та інші електронні пристрої.
В середині в нижній частині центрального модуля нечітки. Всередині поміщається стіл з двдком і ресивером. Тамба також саморобна, але не з цієї теми.

Центральний блок переросли з секціями.
Задні отвори модулів закриваються оргалітом. Де потрібно отвори під проводкою.
Все дуже просто, дуже елементарно і дуже швидко.

Дно отвори дверей, наповнених фанером, з оздобленням шпону під певним видом клаптявого дерева. Ноп. Я не був. Я знайшов деякі великі залишки притулку когось в пустелі.
Верхній блок дверей? Ні! Я студент! Про нас Розчин негайний – бамбукові жалюзі на бамбукові палички з квіткового магазину.

Про нас

Інша сторона.

Центральна секція. Все на полицях!

р.

Туба на колесах.

Колекція мишей. З якоїсь причини, мишей мене...

Інша сторона.
О, ye! Полки скляні. Я мав відправити гроші в скляний магазин. Вішування на цих пластикових тримачах. У бункерах багато.

Тут йде дверна обробка. Невеликі дверцята все-таки зберігають вологість, але все-таки ходять. У центральних дверцятах було заважати шматочок товстої фанери, щоб дати жорсткість. У той же час, такі двері є столиком для ноутбука.

Інші отвори закривають скляними дверима. Повернутися до майстерні! Але це дешевше, ніж дерево і багато іншого. Ви можете побачити всередині. У верхній частині скла, де потрібно, бамбукові жалюзі знову вішаються. Вони мотузовані. Ви робите скляні чохли, такі як.

Чіп! Матове скло. У Дзеркальному магазині я мав провести час. Але як красиво!

3610Р. 4200Р.

Центр.

У невимушеній пам'яті.

р.

І фінал!

Джерело: isachok

-img27---

Джерело: рибальська сітка