610
Частина життя
Власник вирішив похвалитися роботою. Автомобіль! П'ять років пройшли з придбання та до урочистого виходу з гаража. До цього були роки божевільної романтики, пов'язаної з пошуком різноманітних вагонів в кутах міста Уфа. В цілому, це було 15 років, звідси назва посади.
до 1 2 3 4 5+
Що я знайшов в гаражах в промисловому районі.
Злий з гаража. Перевірити до покупки.
Купити Про нас
р.
Я нарешті вирішив зробити щось про це, принаймні, щоб розібрати його.
Толстячки стали улюбленими засобами перевезення.
Заміна порогів, відновлення деяких залізних свердловин.
Я чекаю, щоб знову приїхати.
Я був лизати дорогоцінні камені в домашніх умовах.
123456Наступний
Ну, вони зробили! Дядько Коль!
Про нас
Тимчасове укриття до весни.
Я не поспішав, щоб навіть отримати лазу.
, Україна
Я пофарбував себе!
р.
Друг взяв фотосесію.
р.
Ну, вона так красива! Не чекав.
р.
Дистантні поїздки в той час як рідкісні, протягом деякого часу працювали з захворюваннями дитинства
Автомобіль отримав другу серію, але в перехідній версії з модернізованою підвіскою і тріфлами з третього ряду 1962 року випуску.
У процесі ремонтної роботи з'явилися багато знайомих і друзів, а саме дядько Коля, робота якого вже працює в майстерні з ремонту кузова.
З двоколірною схемою малярного боргу не так багато, як я хотів. Звісно, художники спробували з'єднання перетворили ультра-неат.
3610Р. 4200Р.
Вже минулого року, наш клуб Ufa взяв невелику частину.
5413925
Мама зробив салон.
Що це? Автомобіль в гаражі чекає весна, хочу залишити на 9 травня!
Потрібні жінки в салоні знову поміняють бежевий колір до кольору тіла і довіряють цю роботу в реальний майстер.
Колесо рульового колеса вдалося знайти реальний, з 1967 року автомобіль, рідкість, так як вони просто обсипають час від часу.
Джерело: через fonratibor
до 1 2 3 4 5+
Що я знайшов в гаражах в промисловому районі.
Злий з гаража. Перевірити до покупки.
Купити Про нас
р.
Я нарешті вирішив зробити щось про це, принаймні, щоб розібрати його.
Толстячки стали улюбленими засобами перевезення.
Заміна порогів, відновлення деяких залізних свердловин.
Я чекаю, щоб знову приїхати.
Я був лизати дорогоцінні камені в домашніх умовах.
123456Наступний
Ну, вони зробили! Дядько Коль!
Про нас
Тимчасове укриття до весни.
Я не поспішав, щоб навіть отримати лазу.
, Україна
Я пофарбував себе!
р.
Друг взяв фотосесію.
р.
Ну, вона так красива! Не чекав.
р.
Дистантні поїздки в той час як рідкісні, протягом деякого часу працювали з захворюваннями дитинства
Автомобіль отримав другу серію, але в перехідній версії з модернізованою підвіскою і тріфлами з третього ряду 1962 року випуску.
У процесі ремонтної роботи з'явилися багато знайомих і друзів, а саме дядько Коля, робота якого вже працює в майстерні з ремонту кузова.
З двоколірною схемою малярного боргу не так багато, як я хотів. Звісно, художники спробували з'єднання перетворили ультра-неат.
3610Р. 4200Р.
Вже минулого року, наш клуб Ufa взяв невелику частину.
5413925
Мама зробив салон.
Що це? Автомобіль в гаражі чекає весна, хочу залишити на 9 травня!
Потрібні жінки в салоні знову поміняють бежевий колір до кольору тіла і довіряють цю роботу в реальний майстер.
Колесо рульового колеса вдалося знайти реальний, з 1967 року автомобіль, рідкість, так як вони просто обсипають час від часу.
Джерело: через fonratibor