1437
Які модні блогери сниться про
Кожна дівчина знайома з думками в стилі: «Що не закривається, а щось ще не вистачає...» І модні блогери не є винятком. І хоча гардероб часто кілька разів більше, ніж наш, новий одяг, як ви знаєте, не є зайвим. Так вони сниться, і роблять колекції і Vishlistas. Хтось вже мріє про шорти з нової весняної колекції, хтось терміново бракує ювелірних виробів і аксесуарів, а хтось створює величезний вибір комірів на будь-який смак.
174962
Що сниться в Англії?
Емілі з Англії вже мріяли про джерело. У співвідношенні з теплою і сонячною гомілкою вона зробила повний ремонт свого гардеробу і вирішила вона мала кілька легких, весняних нарядів. Так ця колекція з'явилася в ніжних, пастельних тонах і квіткових принтах.
Емілі припускає, що навесні вона завжди хоче виглядати більш жіночним, і вибирає легкі сукні, світлі тони і ніжні аксесуари. Ця весняна палітра була натхненна новим виглядом та їх новою весняною колекцією Моно Пастель.
1,1 км Peach Crepe Zip Кишеньковий Blazer Jacket New Look £27.99
2,2 км Mint Green Textured V Нек Jumper Новий Дивитися $19.99
3. У Рожевий Перевірити Notch Міні-спідниця новий дивний £17.99
4. Світло-сірий квітковий друк Висока талія коротка річка острова £28
5. Умань Милий щиколотки шкарпетки з Topshop
6. Жнівень Оголена Flowing Блондинка Зара £29.99
Зимові та новорічні відправлення з Лондонського резидента Бекі. Я не даю на капелюх і светр.
Що ви мрієте про Норвегії?
Жінки в Норвегії воліють не мріяти, але виконувати свої бажання. Ось в основному колекції не в стилі «Я хочу», але в стилі «Купити». Крістін з Норвегії - відомий модний блогер, який приділяє велику увагу лакам нігтів, створюючи навчальні посібники та майстерні макіяжу. Vichlistas не для неї, вона проводить серію постів, «Нові в моїй Closet». Право! Чому потрібно і постраждати, коли ви можете піти і купити?
Білий трикотажний светр з Romwe & сірий светр від Gina Tricot
Спідниця від Gina Tricot, Кардиган від Gina Tricot & Рожевий В'язаний светр від Sammydress
Топи з Gina Tricot
р.
Обидві чорні спідниці від Gina Tricot, Burgundy Skater Спідниця від Romwe & Fake Leather Striped Спідниця від Romwe
Головна Дівчина Beanie від Gina Tricot і Beanie від Romwe
Що ви мрієте про Швейцарія?
Soraya Bakhtiar від Женева є модним журналістом і модним коханцем. На другий рік вона підтримує солодку традицію і робить вибір одягу, які її друзі хочуть отримати на новорічні свята.
Valentino рокастуд сумка, Charlotte Olympia virgo flats,
Рові шкіряні штани, Miu Miu сонцезахисні окуляри
З огляду на черевики, сережки Prada, By Вбивський eau de parfum,
Natura Bissé кремовий.
Куртка Acne байкер, рукавиці Burberry Prorsum, шапка для вовни Stella McCartney,
Стелла McCartney светр, Givenchy шкіряні штани,
Сент-Лонт черевики, By Terry Ombre Mercure Fragrance, Stella McCartney bag.
Рововий светр, джинси MIH, сковорідка з лушпинням, диптична свічка "фігер",
Mansur Gavriel tote, Adidas sneakers, латунь COS, 6397 beanie.
Костюм з корсетом верби, Кольє Dylanlex, життєздатні шорти,
Діон Лі плаття, сабвугий купальник, valento pouch
Одна чайна вечеря, бікіні Zimmermann.
Stella McCartney Faux-fur пальто,
Лука Бресель Віденський мішок, Софі Bille Brahe earcuff, будь-який Hindmarch косметичний чохол
Shourouk намисто, Repossi knuckle ring, Valentino pumps,
Louis Vuitton валізи.
р.
Футболка баске (для чоловіків), крона Dolce & Gabbana, кар'єр Любовний браслет
Валентино скелястих флеттів, Тибі чоботи, Balenciaga bag, Balmain шкіряні штани.
Які мрії в Африці?
В той час як об'єкт нашого бажання був хутряний шухля, капелюх і теплі рукавички, модний блогер і фотограф з Африки Amy S. мрії купальників і стильних ювелірних виробів.
Зліва - право:
D&G top, Shakuhachi дно Chloe top, Zimmermann дно Zimmermann top, Chloe дно zimmermann, Topshop дно
Monki top, D&G нижній верхній, Chloe внизу Shakuhachi, Monki внизу Chloe, Zimmermann дно
Concho Wing Choker Scarecrow Cuff Concho Wing Cuff Paranoid Eyes Cuff Scarecrow Open Cuff
Що сниться в Росії?
Дуже мало людей думають про купальники. Ірина 19 років, вона з Санкт-Петербурга, і вона має теплий в'язаний светр з горлом в першу чергу в Vishlist для лютого. Я розумію її.
16
1) Там ще половина зими попереду, а також холодний березень, тому потрібно встигнути купити теплий в'язаний светр з горлом. Зима!
2) Я знаю, що це трохи дивний, щоб побачити сонцезахисні окуляри в моєму аркуші, але навіть взимку, і особливо навесні, сонце дуже яскраве, і окуляри потрібні. Я знайшов їх на ASOS. КОМПАНІЯ
(3) Персик рум'яна. Не обов'язково H&M. Багато з них радять мене, хоча.
(4) Біла блуза. Знайдено його на H&M.
(5) Легкий рожевий помада.
(6) Я не великий фанат суконь, я не дуже люблю жіночну (але звичайно це все залежить від конкретної моделі), але це трохи недбала, особливо при поєднанні з грубим взуттям. Я сподіваюсь, що я можу замовити його (asos.com)
(7) Хлопець з джинси. У мене є один і я люблю їх дуже багато. Також ASOS.COM.
(8) Корпус Мошино.
(9) Шкіряні штани. Трохи занадто багато для мене, але...
10) М'ятне пальто. Я люблю цей відтінок. Я вже є чорним базовим покриттям, але якщо я можу замовити його, я просто буду щасливим. СХЕНСИДЕ.COM
11) Багато закінчення не буває, це з H&M.
12) Спідниця квітів. Це трохи для весни, але я повинен знайти ідеальний стиль і візерунок для себе. На веб-сайті H&M ми також знайшли на сайті H&M.
174962
Що сниться в Англії?
Емілі з Англії вже мріяли про джерело. У співвідношенні з теплою і сонячною гомілкою вона зробила повний ремонт свого гардеробу і вирішила вона мала кілька легких, весняних нарядів. Так ця колекція з'явилася в ніжних, пастельних тонах і квіткових принтах.
Емілі припускає, що навесні вона завжди хоче виглядати більш жіночним, і вибирає легкі сукні, світлі тони і ніжні аксесуари. Ця весняна палітра була натхненна новим виглядом та їх новою весняною колекцією Моно Пастель.
1,1 км Peach Crepe Zip Кишеньковий Blazer Jacket New Look £27.99
2,2 км Mint Green Textured V Нек Jumper Новий Дивитися $19.99
3. У Рожевий Перевірити Notch Міні-спідниця новий дивний £17.99
4. Світло-сірий квітковий друк Висока талія коротка річка острова £28
5. Умань Милий щиколотки шкарпетки з Topshop
6. Жнівень Оголена Flowing Блондинка Зара £29.99
Зимові та новорічні відправлення з Лондонського резидента Бекі. Я не даю на капелюх і светр.
Що ви мрієте про Норвегії?
Жінки в Норвегії воліють не мріяти, але виконувати свої бажання. Ось в основному колекції не в стилі «Я хочу», але в стилі «Купити». Крістін з Норвегії - відомий модний блогер, який приділяє велику увагу лакам нігтів, створюючи навчальні посібники та майстерні макіяжу. Vichlistas не для неї, вона проводить серію постів, «Нові в моїй Closet». Право! Чому потрібно і постраждати, коли ви можете піти і купити?
Білий трикотажний светр з Romwe & сірий светр від Gina Tricot
Спідниця від Gina Tricot, Кардиган від Gina Tricot & Рожевий В'язаний светр від Sammydress
Топи з Gina Tricot
р.
Обидві чорні спідниці від Gina Tricot, Burgundy Skater Спідниця від Romwe & Fake Leather Striped Спідниця від Romwe
Головна Дівчина Beanie від Gina Tricot і Beanie від Romwe
Що ви мрієте про Швейцарія?
Soraya Bakhtiar від Женева є модним журналістом і модним коханцем. На другий рік вона підтримує солодку традицію і робить вибір одягу, які її друзі хочуть отримати на новорічні свята.
Valentino рокастуд сумка, Charlotte Olympia virgo flats,
Рові шкіряні штани, Miu Miu сонцезахисні окуляри
З огляду на черевики, сережки Prada, By Вбивський eau de parfum,
Natura Bissé кремовий.
Куртка Acne байкер, рукавиці Burberry Prorsum, шапка для вовни Stella McCartney,
Стелла McCartney светр, Givenchy шкіряні штани,
Сент-Лонт черевики, By Terry Ombre Mercure Fragrance, Stella McCartney bag.
Рововий светр, джинси MIH, сковорідка з лушпинням, диптична свічка "фігер",
Mansur Gavriel tote, Adidas sneakers, латунь COS, 6397 beanie.
Костюм з корсетом верби, Кольє Dylanlex, життєздатні шорти,
Діон Лі плаття, сабвугий купальник, valento pouch
Одна чайна вечеря, бікіні Zimmermann.
Stella McCartney Faux-fur пальто,
Лука Бресель Віденський мішок, Софі Bille Brahe earcuff, будь-який Hindmarch косметичний чохол
Shourouk намисто, Repossi knuckle ring, Valentino pumps,
Louis Vuitton валізи.
р.
Футболка баске (для чоловіків), крона Dolce & Gabbana, кар'єр Любовний браслет
Валентино скелястих флеттів, Тибі чоботи, Balenciaga bag, Balmain шкіряні штани.
Які мрії в Африці?
В той час як об'єкт нашого бажання був хутряний шухля, капелюх і теплі рукавички, модний блогер і фотограф з Африки Amy S. мрії купальників і стильних ювелірних виробів.
Зліва - право:
D&G top, Shakuhachi дно Chloe top, Zimmermann дно Zimmermann top, Chloe дно zimmermann, Topshop дно
Monki top, D&G нижній верхній, Chloe внизу Shakuhachi, Monki внизу Chloe, Zimmermann дно
Concho Wing Choker Scarecrow Cuff Concho Wing Cuff Paranoid Eyes Cuff Scarecrow Open Cuff
Що сниться в Росії?
Дуже мало людей думають про купальники. Ірина 19 років, вона з Санкт-Петербурга, і вона має теплий в'язаний светр з горлом в першу чергу в Vishlist для лютого. Я розумію її.
16
1) Там ще половина зими попереду, а також холодний березень, тому потрібно встигнути купити теплий в'язаний светр з горлом. Зима!
2) Я знаю, що це трохи дивний, щоб побачити сонцезахисні окуляри в моєму аркуші, але навіть взимку, і особливо навесні, сонце дуже яскраве, і окуляри потрібні. Я знайшов їх на ASOS. КОМПАНІЯ
(3) Персик рум'яна. Не обов'язково H&M. Багато з них радять мене, хоча.
(4) Біла блуза. Знайдено його на H&M.
(5) Легкий рожевий помада.
(6) Я не великий фанат суконь, я не дуже люблю жіночну (але звичайно це все залежить від конкретної моделі), але це трохи недбала, особливо при поєднанні з грубим взуттям. Я сподіваюсь, що я можу замовити його (asos.com)
(7) Хлопець з джинси. У мене є один і я люблю їх дуже багато. Також ASOS.COM.
(8) Корпус Мошино.
(9) Шкіряні штани. Трохи занадто багато для мене, але...
10) М'ятне пальто. Я люблю цей відтінок. Я вже є чорним базовим покриттям, але якщо я можу замовити його, я просто буду щасливим. СХЕНСИДЕ.COM
11) Багато закінчення не буває, це з H&M.
12) Спідниця квітів. Це трохи для весни, але я повинен знайти ідеальний стиль і візерунок для себе. На веб-сайті H&M ми також знайшли на сайті H&M.