Це був довго, але це правда.

Острів Врангеля, я досягла східної частини острова. Він був товстим туманом, але дорога знайома мені, тому я не збираюся до місця. Хот в Драгі Бей притулив мене після 120 км.
Тільки в день пізніше туман розсіяний, і буквально два сотні метрів на березі я бачив кілька ведмедів.
З скелі видно, що ведмедя намагалася витягнути тушки вальвини з берега.

Пізніше ведмедя з двома голодними ліктями підійшов до нього і почав змусити левого ведмедя з каркаса.

І вони зробили, і ведмедя давав шлях. За годину вони борлися з тушками вальрусу, але не могли б витягти її вище до берега.

Пом'яна сім'я з супутниковими комірами прийшла і відштовхнула її мати з молодими ведмедями.

Чумаз був нещасливим, вони швидко розширилися великим чоловіком.

Він також намагався витягнути тушку на берег довго, але не вдалося.

Ще один чоловік прийшов і вони переключили місця.

Він не має міцності.

Ще одна мама з ведмедем прийшла і доросла давала їм шлях, але вони теж не вдалося.

Ще один чоловік тут.

У моря промивають серфом, ведмедик з ним і кинули її, а тушки перевозилися в море, і кинули її в інший день пізніше. Але це ще одна історія.
Я сидів на березі на добу, ведмеді забрали зміну і кожен спробував витягти тушку з берега, але ніхто не з них вдалося.
Так, з горою м'яса поруч ні, навіть дорослий чоловік не міг скористатися ним.
І всі ці казки - що ведмедя з лапою вбиває локус, як можна здогадатися, завершити нечутливість.
У дикій природі часто буває, що наявність їжі поруч не завжди означає, що ви зможете їсти.

,00 Р

Джерело: gorshkov-sergey.livejournal.com