887
Повітряний шутер
Сьогодні Я хочу розповісти вам про тих, хто бажав послухати над абісами, відкривати на всі очі і кулі і одночасно виконав їх військовий обов'язок - повітряно-десантні пагони. З посту ви дізнаєтеся про "теплий" і "невразливий" місце в тілі "Флинг Фортрес" Б-17 - нижньої вежі. Уявіть собі висить ваш дупа голий над преципією, і звідти дуже сильний і холодний вітер удари з вологим снігом і сінлом з курячого яйця. Уявіть собі? Таким чином, додайте до свого чарівного почуття, велике бажання повернутися до своєї матері, незважаючи на те, хто перетягував вас в цю акцію і, звичайно, бажання жити. Оскільки роги кульок з пальцем товсті, скламі фрагменти з антиповітряних гармат, що захоплюють десь в синьому болоті землі, і подивіться під найближчою хмарою, незлічене для вас “фокером” буде з'являтися і надішле вам навіть вище, ніж ви змогли піднятися сьогодні.
Що таке «щастя» нижній вежі?
Це те, що стрілка виглядає як в бойовому положенні. Чи не відчувається відчуття покривається назад свого роду примарно?
Навантаження кузова шутера, звичайно, і розвантаження таким же чином. Коли зовні, коли в будинку.
Схематичне розташування вежі на тілі бомбардувальника.
Постачання корпусу пастера, картриджних стрічок, кисню та живлення до капсули здійснюється з повітряного корпусу.
Перегляд з місця роботи.
Звісно, евакуація була остання.
Рендаль Jarrell's "Смерть Вежа Гуннер"
Від сну матері я впав в стан,
І я захоплюся в животі до моєї мокрої хутряної заморозки.
Шість кілометрів від землі, розгрітий від неї сон життя
Я кинувся в чорному колі і няні бійці.
Коли я загинув мене з вежі з шлангом.
Останній рядок звучить так.
Коли я загинув, мила мене з вежі з шлангом.
Однак в житті є щасливі моменти.
Антиповітряний снаряд, що впало в «фортецю» з ім’ям свербіння «Литва Міс Місшаф» зумовило багато отворів і неприємностей. Неймовірно, після такої «Амахта» вежа шутер залишалася живою, загубивши його маленьким пальцем і отримував заморозки (як ніхто не зробив шкаралупу в тілі бомбардувальника на висоті, де немає райських кущів).
Результат удару оболонки 20мм. І знову шутер був поранений.
р.
Аварійна посадка на животі. Це дрібно.
Повоєнні дослідження ВПС США виявили, що балонні стрілки мали найнижчий відсоток жирності екіпажу B-17 і B-24 і пілотів цих бомбардувальників мали найвищий рівень. Це пояснюється тим, що пілоти Luftwaffe віддали перевагу пожежі на кабіні та двигунах, а не піддаються подвійному удару.
12.7 мм кулемети.
П/С
Тепер ви знаєте, де Лукас отримав натхнення?
-img15---
Джерело: Editnathistory.org.ua
Що таке «щастя» нижній вежі?
Це те, що стрілка виглядає як в бойовому положенні. Чи не відчувається відчуття покривається назад свого роду примарно?
Навантаження кузова шутера, звичайно, і розвантаження таким же чином. Коли зовні, коли в будинку.
Схематичне розташування вежі на тілі бомбардувальника.
Постачання корпусу пастера, картриджних стрічок, кисню та живлення до капсули здійснюється з повітряного корпусу.
Перегляд з місця роботи.
Звісно, евакуація була остання.
Рендаль Jarrell's "Смерть Вежа Гуннер"
Від сну матері я впав в стан,
І я захоплюся в животі до моєї мокрої хутряної заморозки.
Шість кілометрів від землі, розгрітий від неї сон життя
Я кинувся в чорному колі і няні бійці.
Коли я загинув мене з вежі з шлангом.
Останній рядок звучить так.
Коли я загинув, мила мене з вежі з шлангом.
Однак в житті є щасливі моменти.
Антиповітряний снаряд, що впало в «фортецю» з ім’ям свербіння «Литва Міс Місшаф» зумовило багато отворів і неприємностей. Неймовірно, після такої «Амахта» вежа шутер залишалася живою, загубивши його маленьким пальцем і отримував заморозки (як ніхто не зробив шкаралупу в тілі бомбардувальника на висоті, де немає райських кущів).
Результат удару оболонки 20мм. І знову шутер був поранений.
р.
Аварійна посадка на животі. Це дрібно.
Повоєнні дослідження ВПС США виявили, що балонні стрілки мали найнижчий відсоток жирності екіпажу B-17 і B-24 і пілотів цих бомбардувальників мали найвищий рівень. Це пояснюється тим, що пілоти Luftwaffe віддали перевагу пожежі на кабіні та двигунах, а не піддаються подвійному удару.
12.7 мм кулемети.
П/С
Тепер ви знаєте, де Лукас отримав натхнення?
-img15---
Джерело: Editnathistory.org.ua