Гонконгський мільярдер Сесіль Чао не може знайти чоловіка для своєї доньки Джіджі. Для того, щоб одружитися на спадкоємиці, він навіть готовий заплатити нареченому. Вся справа в тому, що Джіджі віддає перевагу дівчатам. Але батько не втрачає надії одружитися на ній.
Один з найбагатших жителів Гонконгу у вересні 2012 року запропонував потенційному залицяльнику 65 мільйонів доларів у вигляді приданого. Повідомляється, що на цю пропозицію відгукнулися 20 тисяч чоловіків, але Джіджі, схоже, нікому не подобається. Тоді мільярдер подвоїв суму - до 130 мільйонів. Можливо, такий захід допоможе знайти зятя.
Сама Джіджі в інтерв'ю газеті South China Morning Post: «Яку б суму не пропонував мій батько, я не думаю, що це допоможе мені знайти чоловіка, якого я вважаю привабливим». Хоча, за словами Джіджі, вона не проти подружитися з людиною, яка, отримавши велику суму, пожертвує гроші в її благодійний фонд.
Її батько, у свою чергу, зазначає: «Я не хочу втручатися в особисте життя доньки. Я просто сподіваюся, що одного разу вона вийде заміж і народить дітей, які зможуть успадкувати мій бізнес».