Мільярдер підвищив гонорар до $130 млн кожному, хто вийде заміж за його дочку

Гонконгський мільярдер Сесіль Чао не може знайти чоловіка для своєї доньки Джіджі. Для того, щоб одружитися на спадкоємиці, він навіть готовий заплатити нареченому. Вся справа в тому, що Джіджі віддає перевагу дівчатам. Але батько не втрачає надії одружитися на ній.

Мільярдер підвищив гонорар до $130 млн кожному, хто вийде заміж за його дочку

Один з найбагатших жителів Гонконгу у вересні 2012 року запропонував потенційному залицяльнику 65 мільйонів доларів у вигляді приданого. Повідомляється, що на цю пропозицію відгукнулися 20 тисяч чоловіків, але Джіджі, схоже, нікому не подобається. Тоді мільярдер подвоїв суму - до 130 мільйонів. Можливо, такий захід допоможе знайти зятя.
Сама Джіджі в інтерв'ю газеті South China Morning Post: «Яку б суму не пропонував мій батько, я не думаю, що це допоможе мені знайти чоловіка, якого я вважаю привабливим». Хоча, за словами Джіджі, вона не проти подружитися з людиною, яка, отримавши велику суму, пожертвує гроші в її благодійний фонд.
Її батько, у свою чергу, зазначає: «Я не хочу втручатися в особисте життя доньки. Я просто сподіваюся, що одного разу вона вийде заміж і народить дітей, які зможуть успадкувати мій бізнес».