Фотографії Національного географічного за лютий 2013 (28 фото)

Національний географічний журнал пропонує нам вибір красивих фотографій з коментарями минулого місяця.
Тут зібрані найбільш важливі і барвисті моменти.
Добрий час.

1,1 км Дівчина з релігійної громади «Меноніт» виглядає на поїзді на канадському вокзалі. Тум Вульф.

2,2 км Лінія до мармурової статуї великого навігатора – Крістофер Колумбус. Нью-Йорк, США. Кріс Флейш.

3. У Фотограф Кензі Рейнен заявив, що він знайшов монарх метеликів ляльку під час роботи на фермі і приніс її додому. Через тиждень кокон почав міняти колір і невеликий витончений інсекційний капелюх. На думку чоловіка, це просто фантастичний вигляд.

4. У Знежирення на ундулюючих полях на півдні частини Моравії. Ваель Масальхі.

5. Умань Риболовці міста Єремі (Хайті) намагаються позбутися від старого човна. Гай Мокія.

6. Жнівень Осінній пейзаж від SamanthaLyn Samuelson.

7. Про нас Потужні птахи. Фото знято Сильвією Домарадзькою під час подорожі в Польщу.

8. У Картина була прийнята в Тихому океані на західних години за допомогою штативу. Яскравий стовпчик води на фото - це бризка з каменю, що кидається в воду. Британська Колумбія, Канада. Роб Леслі.

9. Навігація Будівля в Детройті. Ами Сака.

10. На пелюстках водяної лілі чекає комаха невелика решета. Петра Warner.

11. Під час екскурсійного туру Національного парку «Ефіопія». Брайан Шучук.

12. В результаті сильного урагану в жовтні 2012 року всі Манхеттені були знежирені. Фотограф Метью Фері нагадує, що все було занурено в загальну темряву. Єдине джерело світла - автомобільні фари.

13. Міст в Флоренції. Картина, взята на Різдвяне Єва. Heather Anne Campbell.

14. Незвичайне фото від Brian Poon. Зібрано вежу про космосу в Сіетлі через олімпійську скульптуру Ільяду.

Р

15.00 р. Морський предатор плаває тихо серед потоку сардини, що дає рибу звички їх присутності. У кілька хвилин він раптом атакує їх. Надія Кулагіна.

16.00 р. «Так ми прогулялися по Уельсу, радісні кішки дітей з карусельа зловили нашу увагу. Я не пам'ятаю останнього часу, я пішов на поїздку, як це. Але я пам'ятаю радість і радість катання. Махді Дегестані.

р.

17.00 р. У джунглі Гондурасу розкинулося дерево. Джеремі замок.

18 років Хлопці грають крикет. Gabura Island, Бангладеш Mohammad Rakibul Хасан.

19. «Мале затишне кафе в Амстердамі». Я дуже сподобалося інтер'єру, нагадує пейзажі для старого фільму. Марко Савич.

20. «Весь місяць висвітлювали наш гірський табір. Вдень. Макс Сігаль.

21. Буддійські пальмові монахи запускають ліхтарі в небо біля храму Пісні Пе Нонг. Параміт Supadulchai.

доб.

22. Черевики над луком на східному окрузі Норфолк. Марк Мостр.

23. Кок на поромі плавання на невеликому селі Мраука Ю, древній столиці Бурми. «Я помітив, що людина завжди готує ту ж страву. Я дивився, скільки разів він приготував все своє життя. Клементін Крі.

24. Можливо, ви подумали, що трав'яні на малюнку готують, щоб атакувати свою жертву. По суті, він просто жилет. Ясон Вілес.

Р

25. The Harbour Bridge in Сідней. Підйомники хочуть ходити з краю до краю. Екстремальні костюми, які змішують в кольорі з мостом. Це зроблено для того, щоб не відволікати автомобілістів, що проходять нижче. Вінсент Ма.

26. Рейи сонячного перерву через буру хмару над Джуан де Фука Страйт біля Victoria, British Columbia. Ясон ван дер Валк.

27. Дівчинка танцює старовинного обряду Азетек на фестивалі Дя де los Muerto. Айдін Палабійка.

р.

28. білоруське місто Мозира у квітні 2012 р. Олександр Зозуля.

р.

Джерело: bigpicture.ru