Головна

За словами автора: Я хочу розповісти і показати свою історію будівництва. З Я не люблю писати, є кілька літер. Для тих, хто цікавиться деталями, запитайте – Я відповість. Він переїхав з Західного Сибіру до Башкортостану і вирішив побудувати власний будинок. Немає досвіду будівництва. В результаті я вирішив найняти будівельників, щоб зробити з Я тільки охай ти гроші. Я любила картину в Інтернеті.

Ми зробили угоду. Підрядник сказав, що проект будинку не потрібно – будувати на малюнку. Ну, я зробив.
До речі, гараж був побудований разом з будинком. Він також буде присутній на фото.
Я заплатив 70% заздалегідь і почав.
На всіх етапах роботи я був присутній тільки як спостерігач, який нічого не знав про будівництво.

Перший гараж. Вони заливають фундамент, викопують ями спостереження.

Тоді будь ласка, не зламайте його. Довгий час прийміть.

Випадкові отвори

Спочатку підрядник оцінив щитові конструкції. Я повинен сказати, що підрядник має мову на таких витончених петлях, тому він пофарбував все красиво - я вирішив, що я був казково щасливим з ним. Ми вирішили зробити все з щитами. Щітки тут. Висота 4 м, ширина 1,5 м.
При цьому заливають стійки під ліфтом.

Це просто починав краще — наші щити благополучно знизилися.

р.

Вирішивши надати щити і підрядника. Я назвав його на об'єкт, запитав його повернути гроші, збирати свої інструменти, матеріали, і я ніколи не бачив його знову. Звісно, він був дуже застарілим, але прямо зазначив, що він був його вини і запропонував розібрати щити і поставити гараж 375 газобетонних блоків.

Розмонтовані щити, виготовлені з грубої стяжки підлоги. Я на фоні.

Початок укладання блоків.

Підрядник сказав, що він був таким спеціалістом високого рівня, який не потребує проекту. Крім того, він є хрещенням і проконсультує безпосередньо з Богом з усіх питань, тому він має все на вершині. Не слід вірити йому. Тексти пісень, а це означає: Пізніше я дізнався, що він був схожий.

Повільно гараж почав з'являтися.

Підлоги над вікнами.

Підвіска.

Паралельно фундамент заливають в будинок.

Вони зробили отвір під каналізацією (можна почервоити її, бо сказали, що це буде швидко забито).

Вони почали надягати дах.

Ще один дах.

Ракель даху

8345404

Вони кладуть в вікна, пришивають карнизи.

Гараж всередині.

Обкладинка металевою плиткою.

р.

Пришивають стелі і штукатурку.

Я поставив ці світлодіодні ліхтарі. Це трохи дорого. Для кожного дала 2350 рублів.

Стартував викласти будинок з того ж 375 газобетонного блоку. До речі, розмір будинку 8,6 * 9,3. Розмір гаража 8*15

Підвіска під сходи.

Саме так вони завантажили блоки всередині будинку.

Заземний поверх почав ткати.

Вид з сходинки і виходу на терасу.

Гараж пофарбований зсередини і починає підготовку до укладання теплої підлоги.

Викладаємо труби для теплої підлоги.

518580

Внутрішні перегородки в будинку на першому поверсі.

Габаритний зображення

Під теплою підлогою в гаражі вийшов 9-11 см.

Детальніше

(доб. 3)

Це диво копає спостережний піт на сусіді в гаражі. Це був перший раз я бачив міні екскаватор. Транспортується як причіп до легкового автомобіля.

459648

Вони штукатурять гараж зовні.

Детальніше

Другий поверх перекриття.

р.

Вони кладуть в вікна.

(Б)

Починаємо надягати керамограніт в гаражі. В результаті кладуть криву - вимушені відірвати. Плитка в гаражі повинна бути припинена. Пізніше він зробив себе, відповідно до відео з інтернету, полиуретанові підлоги будуть пізніше.

5622 км

Ми приносили ще блоки для другого поверху.

Габаритний зображення

Зайдіть підрядника для розвантаження блоків.

З Я займаюся бурінням свердловин, я пробурила себе. Всього 22 метрів. На третій день відверта вода з шланга. Смачний. На фото просто прокинуте насос, щоб добре перекачувати. Як гарячий шоколад в кольорі.

У той же час було викладено одну педикцію.

Ми почали рафтинги.

36 000 р.

Старлінг.

Це вікна на другому поверсі. Близько 3 метрів Занадто багато, звичайно.

Паралельно вони почали утеплювати будинок з 135-денними пластинами під вологим фасадом. товщиною 50 мм.

р.

Всі вікна знаходяться в місці. Покрівля ще працює.

Пришивають шорстку стелю.

Загальний вигляд.

Перегородки другого поверху.

Я думав, що я хотів би приїхати взимку, я купила себе таким снігососом, тому що вона повинна бути дійсно великою площею для очищення від снігу.

Покриття даху металевою плиткою.

Розкласти проводку.

- відео

Закриваємо стіни другого поверху гіпсокартоном.

Всередині будинку виконується робота пізно.

Це те, що він виглядає так.

Коли погода допускається, утеплювач був встановлений.

Тепер підлоги знаходяться в гаражі. На фото не залишилося, але після видалення плитки, орендованої мозаїкою шліфують машиною і три дні затирають бетоном, на гладку поверхню. Після цього наноситься поліуретановий грунт для бетону в кілька шарів, а потім поліуретанова емаль в трьох шарах. На фото показано грунт і початок застосування емалі.

499.00 Р

Остаточний вигляд.

Я думав, що це було добре.

На цьому етапі будівництво до весни. Документи готуються до конструктора в суді, адже спочатку він не зустрівся з терміном. По-друге, якість роботи полягає в розпаданні. По-третє, мої співробітники сильно сплачували, говорить, що я нічого не платив. Незважаючи на свою частину, всі зобов'язання за договором були виконані (70% - передоплата, відпочинок в кінці будівництва). Крім того, я не сплачував витрати електроенергії, в результаті чого я дізнався, що було борг 22000 рублів. І багато інших речей. Якщо хтось з Давленово і вирішив побудувати, я можу розповісти вам все детально.

Джерело: рибальська сітка