Стас Давидов

Популярний блогер і ведучий шоу на YouTube, Stas Davydov допомогло хлопця повернути дорогі взуття забуте на автобусі і тим самим дав йому подарунок на Новий рік. Я хочу поділитися своїм новорічним оповіданням. Повернувшись з Німеччини до України, на автобусі Берн Риги я взяв до Варшави, де я мав передачу, я забув мій новий Клеркс черевики. вартість мого стипендії (стипендія хлопця 620 євро на місяць)! Протиснення тепла на автобусі, я вирішив їздити в кросівки і відправити своє взуття під сидінням. У Варшаві о 6 ранку, сонний і мирний я отримав на іншому автобусі, і він був лише півдо кордону, що я зрозумів, що не всі мої речі приходили до мене. Сердитися і upset, я назвав Рига автобус. Політ приймав у Ризі. Він заспокоїв мене вниз, але кілька днів до Нового року, ніхто не назвав мене.

Габаритний зображення

Я мав писати себе. Як виявилося, моє взуття чекало на мене в касі квитків в Ризі. Єдина проблема в тому, що я був в західній Україні. Я не можу отримати пошту, щоб я мав шукати інший варіант. Стас Давидов. Я колись читаю, що він живе в Ризі, і я вирішив, що б він не сказав, я пишу його, раптом допомогти. Я написав його. Він відповів. Збережіть, що він допоможе і підберіть взуття, а потім відправте їх до мене в Німеччині. Це дуже несподівано, адже ми не знаємо, і два дні до Нового року, що бажатимемо по місту, шукаючи інше взуття. Але земля не позбавлена хороших людей. Я дуже вдячний. Дуже факт, що це сталося буквально на День Нового року був дуже символічним.

Рига листівка

Джерело: Rubaestruby

-img4---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное