Тестуйте свої знання.

85% американців роблять помилки в цьому списку. Тестуйте себе, ви знаєте все?

1,1 км Наскільки ви можете сумніватися в тому випадку, якщо ви не знаєте? Згадайте один раз і за все, справа, прийти.
2,2 км Ви замовляєте "експресо"? Щоб зробити це швидше? : Кава називається Espresso!
3. У Як кажуть «го» або «го»? Ні! Команда дієслова «го» та «го» буде «го» або «коме», «коме» та ін. Слова «го» без префіксу вважається прийнятною, але небажаною в розмові.
4. У Як довго магазин триває? (Ми не знаємо, як написати цей некоректний «на довге» – таке слово не записано в російських словниках.) «Як довго зберігати магазин?» Або, в іншій ситуації, «Як довго ви будете працювати?» Згадувати цю форму слова: слово «як багато» має фіксовану напругу, вона потрапляє в всі форми на перших списках: скільки, скільки колег я зустрічаю, скільки людей я бачу, скільки друзів я зробив, скільки зустрічей я мріяв.
5. Умань Повторити! Не існує слів «загальна» і «загальна»! Є слова «загальна» і «загальна». Період.
6. Жнівень У документах є «Підпис», але в Систині Каплиця на стіні вівтара – «Збереження». Не перемішати, друзі.
7. Про нас З точки зору лексичної сумісності вираз «найкращіші» звуки, як абсурд як «найкрасивіші». Вітаю режисерів найкращого кіно.
8. У Для позичальника – позичальнику! "Подивитися мене гроші" неправильно. Ви не можете прийняти когось, ви можете тільки прийняти когось. «Подаруйте мені гроші», «Чи можу я позбавити тебе? й
9. Навігація «У потоку» (за деякий час, в продовження), але «в потоках» (наприклад, річок, струм як напрямок в мистецтві). Зверніть увагу, завжди окремо!
10. Хадрон Collider! Не "Андронік", який це "Андронік"? Хадрони є елементарними частинками, на їх честь і був названий коміром. «Колядер», до речі, з двома «Л».
11. Виграти! Не пропустіть! Ми не розуміємо, що люди, які кладуть «Я». Тестове слово - Гра.
12. Будь-який, хто каже: «IX» загорнеться в пеклі.
13.00 р. Час запроваджувати грошові штрафи замість «свіжих».
14. Штори, як і в усіх французьких словах, акцентуються на останніх списках.
15.00 р. «Повернулися до рідних педанів» – так кажуть навіть викладачі російської мови! Не допускається. Повернутися до них неможливо - це богиня серця, тільки «повернулися до рідних пелет»!
16.00 р. Договір, контракт, контракт.
17.00 р. Одяг одягаємо одяг. Ви можете одягати будь-який - дитина, дружина, лялька, але одяг (кращики, шкарпетки, футболки, джинси, комбінезони, пальто, вечірні сукні та ін.) носити!

Успішна людина повинна бути грамотною. Вивчайте мову матері!

-img3---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное