Щодня люди діляться секретами, проблемами їх життя і переговорами про те, що іноді важко тримати мовчать. Я пропоную вам кілька секретів простих людей, які зроблять ваше життя трохи веселіше.
Добрий день
Моє брат – неоднорідний ведмед 29-річному програміста. Він начинив слонової іграшки, яку він дав, коли він був 2 роки. Він сидить на своєму ліжку весь час. Коли мій мама сказав, що слон повинен бути викинути, це шаббі і шаббі, мій брат переніс слон на нічний знак, він має власний "кімната", його плаща і чашу. Ніна з нас може доторкнутися до слону.
Я здаю метро. Я бачу Бабця, що кинувся мотузкою. За шламом тримається дівчина 5-6 років. Я дивлю, чому дитина ходить на дорогу? Я дивлюся на слоні, і є кішка. Пухнастий, важливий, плетений кіт на прогулянці. Наша компанія зробила свій день!
У дворі протягом півгодини хлопчик 10-14 років був названий деякими Андрієм. Вони називають все разом, не зупиняючись, при цьому одягаючи і хтось навіть копчений. Вони називають його ясно для бульб... А потім прийшов Андрюша-нерд з 3-го поверху. Спана привітала його з дня народження. Подарунок і сяйво. З повагою.
Сьогодні я в мікроавтобусі жінка приходить і збирається платити за тариф, водій визнає її і каже: «Хі, Ліда, я не збираю гроші!» і після паузи він додав: “Ви обдурили мене в школі!”
У нас є бабуся на дворі, який налаштовує її ковпачки, які проходять, щоб її вуха не замерзли.
Під час перегляду фільму в стоянці з'явився бездомний чоловік: він сказав, як він робив, як він живий, що він мав. Я дав йому пакет сигарет. На наступний день він повернувся і руки мені промовив конверт, «Ви відкриєте будинок», і приховує в темряві. У конверті був малюнок вручну з звичайним олівцем, що зображує мене сидячи на машині, переглядаючи фільм. Якість малюнка відмінна. Це дивовижна. Тепер я маю на увазі цю парковку, кожен день і хочу подякувати і допомогу. Talent не пропускає...
Сьогодні хлопець допоміг на автобусі, тримаючи свою руку, кажучи: «Дівчинка, будь ласка, сходження на хулі. й
, Україна
На коефіцієнтах
Я 23 роки, і це тільки недавно кинув на мене, що Леонід Якубович не назва і по батькові.
Моя назва Саша. Ім'я мого хлопця - Саша. Мій дід Саша. Моя тітка Саша, мій тітка має сина, його ім'я Саша, сина сина, і його ім'я Саша. Коли у мене є дитина, Я зателефоную йому Васю. Я хворий.
Я ніколи не забуваю, коли ми перестаріли вчителя, співаючи за замкненими дверима, ДОДАТКОВІ ЗОНИ, сидячи в класі, перевіряючи блокноти.
Зима має незвичайний ефект на деяких людей. Просто поза чоловіком закінчили виготовлення великого сніговика. Він зробив це практично на годину, акуратно зробивши кожну люмп. Коли він закінчив, він стрибав по сніговику, впав на сніг, кладемо майже хвилину, потім приступив і пішов до входу будинку навпроти. Це 2:53 a.m. Я шукаю вікно частіше.
Життя.
На одному родинному святі він запросив його бабуся спробувати текілу. Сіль, вапняний, все. Вона відійшов і сказав горілці краще. І сьогодні вона називається і сказала: "Грандсон, я купила ці зелені лимони, візьміть свою текілу і приїжте візит."
Я вирішив піти за кордон, не кажучи вже нікому. За умови, що перший дзвінок мені, з питанням «де ви», відразу ж повернетесь. Це рік. Я тут.
Я пішов з кішки в ветеринарну клініку, сидячи в лінії, є багато кішок, але мій дід прийшов в 70-ті роки, і кожен просто посміхався з емоцією. Він приніс чотиритижневий кошеня до Варежи.
У мене є уроки з 8:00 до 20:00 З кожним днем я кисть до школи, сходження над парканом, щоб заощадити час і не запускати через головний в'їзд, і, заспокійливий, літати в офіс за допомогою дзвінка. Я вчителька.
Мій дід - 73 років. Він відставив. Я бачив мій ноутбук і почав думати про покупку. Неважливо, як ми розмовляємо його, він був як уроджений, і сподівається, що я навчаю його, як його використовувати. 27 бабуся. За 4 місяці слухав мене обережно, написав все вниз, і тепер як ніхто ще не знає, як її повернути.
Я мріяв стати прохолодною людиною, душею компанії, вести всі та інші радості життя. Я почав займатися психологічним навчанням. Отже, у нас була дівчина в групі з великими грудями. Інші дівчата злилися на очах, і чоловіки дивляться на неї тільки в цих очах. В цілому, в кінці однієї з тренінгів, яка проходила на березі річки, наш тренер сказав нам кинути одну річ в річку, з якою ми повинні говорити про добро, і поставити в неї погану якість. А потім ця грудаста дівчина знімається її футболка, бюстгальтер з величезним штовхом і відкидає її далеко, далеко відтіняє «Зупинка лежачи !!!» Всі запрошуються.
Про мрії та щастя
Бажаю всім народитися з тим же зовнішнім виглядом. А потім зміниться в залежності від того, що вони зробили. Зробіть гарне знежирене, тримайте красиві очі або ідеальний малюнок. У вас болить хтось, у вас буде великий ніс або заточений ноги. Невірно, коли зовнішня краса не виправдана.
Це буде весело, щоб побачити вашу статистику. Наприклад, скільки людей на підлозі думають, що у вас є, скільки людей заздрять вас, скільки людей хочуть бути друзями з вами, і так далі.
Я хочу мати дівчину, не хлопчика. Щоб підняти хорошу, доброю жінкою і подарувати їй свою колекцію іграшок.
Зима Холодна. Темність. Але це не так погано. Сніг рятує все. Сніг заморожена вода, якщо ви не знаєте. Але де це вода? Уявіть, що у вашому дворі тепер лежить маленький Карибський басейн, і щоб навчатися ви пройти через прибережні води Філіппінських островів, так як він відразу отримує трохи тепліше і настрій краще. Гарна зима, кожен!
Я завжди мріяв про себе квартиру. Цього року мій сон вийшов вірним. Я переїхала, хоча я можу купити диван і столик. Тепер кожну ніч сидю на столі і подивіться вікно з собакою, підібране передньою. І поганий, хоча я не мав нічого, щоб їсти протягом 3 днів (Я купив мій корм для собак протягом останнього часу), я щасливий.
Про невдачі
Я нещодавно зареєстрував маму на ВКонтакте. Акронім ТП десь, запитав, що це було. Я почав пояснити її, хто ебать був, а потім мій мама сказав мені це мене.
В домашніх умовах я вибігла з шампуню, вона була занадто пізно, щоб бігти в магазин, і ходьба з брудною головою не була найкращою відчуттів. Я читаю в Інтернеті, що ви можете зробити шампунь з яєць, все зроблено, мило моя голова і почала змивати з гарячою водою, і вони кип'ятять на голові, сати на ніч і розчісувати яйця з мого волосся.
Я прогуляюся по вулиці сьогодні, настрій чудовий. Тоді я був захоплений деякими бабусями, тому я вирішив весело. Вона перезавантажує мене, і я набирає імпульс, вона, розуміючи, що вона не може перезапустити, знову приходить на мене і слідувати мені. Я сповільнюююсь дуже важко. Я знову збираю мене, і я повернувся на трек. Я сказав, що кілька разів. А потім побачила мене в голові з мішком.
У мене є кроковані ноги, зволожуючий ніс і немає сиськи, але в останні 3 місяці я був запропонований для дати 11 хлопці я знаю. Я люблю своє життя. Тексти пісень, а це означає: І тепер я сидів з матір'ю, у нас є чай з цукерками з нового захоплення. Моя мама, до речі, працює в медичній дошці на військовому спостереженні.
Цього року школи ввели обов'язкові шкільні уніформи, для дівчаток - чорна сукня з фартухом. І я відпочив на морі, коли приїхали - всі сукні в спеціальному магазині були розбиті. І тепер я носила свою шкільну форму з секс-магазину.
Джерело: www.adme.ru