Один день в Кірові

Під час візиту до Кірова автору вдалося виїхати кілька годин на прогулянку по місту і зробити докладний фотозвіт про своє життя. Плюси і мінуси міста можна дізнатися під кітом.
Один день в Кірові

Вимкніть поїзд. Людина з молотком збиває лід. Я розумію це вода, яка очищається від туалету.

Один день в Кірові

Станція в Кірові.

Один день в Кірові

Романтична зустріч.

Один день в Кірові р.

За давньою російської традиції площа станції була побудована торговим центром. У місті будуть зібрані торгові центри.

Один день в Кірові

Перше, що приємно дивно - чисті автобуси і тролейбуси без реклами. Кіров, мабуть, єдине місто в Росії, де громадський транспорт не забруднюється рекламною.

Один день в Кірові

Прогулянки різні. Також є новий низькорослий, досить старий.

Один день в Кірові

Один день в Кірові 15

Перше, що ми їздили на візках.

Один день в Кірові

У Кірові є великі проблеми з прибиранням вулиць. Наприклад, тролейбус зупиняється на незайманій зупинці. Пасажири заохочуються стрибати прямо в сноуборд.

Один день в Кірові

У зв'язку з тим, що дороги погано очищаються, транспортні засоби не можуть приходити до бордюру. Для молодих людей це не бар'єр.

Один день в Кірові

Але похилого віку ризикують вбити себе кожен раз, коли вони залишають тролейбус. Падіння дуже легко, всюди лід і сніг. Я думаю, що це основна проблема з ОТ, яка легко усувається. Ви можете почистити двір погано, але зупинитися завжди повинні бути в ідеальному порядку.

Один день в Кірові

Друга проблема з OT - навігація. Вона просто пішов. У тролейбусах і автобусах немає. Половина знака з інформацією про маршрут займає реклама.

Один день в Кірові

На зупинках немає інформації про рух маршрутів, а не про автобуси, які зупинилися тут. В цілому неможливе для ignorant особа, яка займається перевезенням Кірова.

Один день в Кірові

Я радий, що зупинки так само чисті, як і власне громадський транспорт - немає реклами.

Один день в Кірові

Місто дуже чисто в плані візуальних сміття.

Один день в Кірові

Головна

Один день в Кірові

У центрі кожна інша вулиця називається комуністичними лідерами. Ось Ленін і Карл Маркс. Вже на вулиці Німецького комуністичного Карла Лібкнету. Кіров сам обов'язково повинен повернути історичне ім'я Ватка.

Один день в Кірові

Потоки не очищаються навіть в центрі.

Один день в Кірові

Парковка на тротуарах і сноубордах

Один день в Кірові

Один день в Кірові

Найкрасивіша будівля в місті є офісом FSB

Один день в Кірові

Снігові вулиці в центрі.

Один день в Кірові

Спальна зона

Один день в Кірові

На подвір’ях туристичного чекає приємні сюрпризи. Це дуже гарне місто.

Один день в Кірові

Дивитися на красу. Оскільки вулиці не посипаються хитом, сніг білий.

Один день в Кірові

Суди

Один день в Кірові

Один день в Кірові

Багато білого снігу. Не буває в Москві. У Москві все сніг сірий.

Один день в Кірові

Багато автомобілів не використовуються.

Один день в Кірові

Розмова платної парковки. Плата, в тому числі в дворі, необхідно для того, щоб люди не тільки відмовилися від автомобілів протягом місяця. Це різновид автомобілів, які повинні бути евакуйовані.

Один день в Кірові р.

Окрема колекція сміття

Один день в Кірові

Сортування відходів

Один день в Кірові

Педестрарна інфраструктура в дворі

Один день в Кірові

Удосконалення.

Один день в Кірові

У багатьох двориках є кіоски з питною водою. Вартість 15 рублів за 5 л. Автоматика. Дуже круті речі.

Один день в Кірові

У місті є велика проблема з пішохідними переправами. Перш за все, немає розмітки. По-друге, водії не дозволяють пішоходів. На таких перехрестях необхідно зробити острови безпеки. Це значно покращує безпеку.

Один день в Кірові

У разі, якщо я нагадую, що таке безпечне проходження:

Один день в Кірові Р

й У зв'язку з тим, що вулиці не очищаються, це часто просто лід перед переправкою. Люди падають під автомобілі.

Один день в Кірові

В цілому, ніхто не може ходити на Кіров і не восени. Цікаво, чи є статистика на вуличних травмах. Цікаво, що російські міста. Де найбільш переломи на 1000 жителів? На мій погляд, Кіров може претендувати на перше місце.

Один день в Кірові

Місто рельєфне, багато крутих підйомів і дуже слизькі сходи.

3610Р. 4200Р.

й Я не знаю, як пансіонери. Я майже загинув себе пара разів.

Один день в Кірові

Спальна зона

Один день в Кірові р.

Один день в Кірові

Двіри дуже нудні ... В будь-якій точці немає.

Один день в Кірові

Один день в Кірові

Один день в Кірові

Пішохідний район... Також порожній, нічого. сніг просто впав в середині вулиці.

Один день в Кірові

Ще одна міська пам'ятка є судом, де Військовий був ув'язнений.

Один день в Кірові

Увечері ми пішли на губернатор Кіровоградської області, Микола Бєлих. Його офіс.

Один день в Кірові

Портрет

Один день в Кірові

Ми обговорюємо можливі співпраці. Ми відкриваємо офіс міських проектів у м. Кірово. Є фундаментальний інтерес.

Один день в Кірові

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Уряду вкрай необхідно оновити ситуацію. Ви можете розпочати заміну килимів.

Один день в Кірові

Поле чудесного музею

Один день в Кірові р.

Джерело: zyalt.livejournal.com