Крило душі

Восьмий період життя поділилася літньою жінкою. І ми будемо говорити про зв'язки дітей до батьків, які, відповідно до старої жінки, потрібні тільки її квадратні метри. Ви можете сказати, що я був нещасливим з дитинства. Моє батько і матір були вистрілені в війну за їх з'єднанням з партаками, і я піднявся в вихованці. Тексти пісень, а це означає: Тоді все, здається, бути дрібним. Вона навчалася, одружилася, мала два діти. Ми отримали трикімнатну квартиру, а незабаром в ній були вісім людей - діти мали сім'ї. І всі раптові він...

Діти почали гасити нас. І чоловік, не в змозі витримати скандали, пішов жити з іншою жінкою. За мене підписано квартиру, як гідний чоловік. Я відчув так поганий про все, що сталося. Я був подбаний повністю зламаний другом. вона була в бідному стані, і коли вона відчувала, що залишилося мало, вона вирішила, що її квартира повинна залишатися з собою. Я просив подарунок. Але мій дочка сказав, що вона б вивчити мене, і зломно попросила мене влаштувати другу квартиру для неї. Ми відремонтували його разом і переїхали туди. І, як тільки сороки днів пройшли з смерті друга, мій дочка сказав мені, щоб очистити в трикімнатній квартирі, де було зареєстровано.
Я повернувся і почав жити з родиною сина. І тоді мій син попросив мене подарувати йому подарунок. Так, серцем матері всі, тільки я вже був пострілом стріли, тому я видала контракт на утримання життя. Але мій дочок-в-право, який не був навіть зареєстрований в цій квартирі, почав побачити сина: чому не допомагає платити за комунальні послуги. Вона погрожила, "Усе посидить матерію, або я залишаю, і ви залишаєтеся з мамою."
Вони почали робити скандали для мене. Я мав піти в міліцію. Але я по-єдиному, і їх свідчення, безумовно, зважені шахти. З квартири, але я проходив до тих пір, поки я міг. Дочка-в-право загрожувала: "Одно чи я кладу тебе в психіку!" Я був дуже страшним, тому що вона була лікарю.
Я пішов з рідного кута і почав блукати в незнайомці. Але це не може тривати довге, і я змушений піти до суду. Суд скасував договір про обслуговування життя і замовив сина змінити квартиру або купити будинок. Ситуація була настільки погана, що я боївся йти в квартиру. Не було нічого робити, я мав жити десь. І незабаром з'явилася зміна - У мене є квартира в невеликій сім'ї 20 квадратних метрів, і мій син - будинок. Квартира була в жахливому стані. Моя сина пообіцяла допомогти з ремонтом. Не тільки він не зробив цього, він навіть не переходив. На невеликій пенсії, гроші не було достатньо, і я, проконсультувавшись з співробітниками районної служби безпеки, подавали дітям для аліментів. Збираючи аліменти і пансіонат, вона проживала від руки, тільки принести квартиру до більш-менш гідного стану.
Тим не менш, загинув дружину екс-люда, і він зазнав інсульту. Дочка дізналася, що ви можете отримати чотирикімнатну квартиру, і швидко активувати. Він каже: «Я подбаю тебе, Дад, просто писати мене». Він зробив це, а потім вона почала гасити непідтвердого чоловіка, збити його, я сам був свідком цього.
Як важко це на схилі життя (Я майже 80 років), щоб реалізувати, що ніхто не потребує, щоб ваші діти потіли вас і гинуть від світла. Я не можу знайти відповіді на запитання, «Як це сталося?» Що я зробив неправильно?
Я дуже слабкий. І, ви знаєте, що раптом я вмираю, і квартира отримає ці «діти». І я хочу, щоб бути моїм тільки niece, хто дійсно любить мене і піклується про мене.

-img2---

Джерело: realt.onliner.by