Народження з гумором

Жінки, які народилися, не сказали мені про цей процес. Вони посміхалися таємничо і сказали, що вони дізнаються для себе. І я звернувся до джерела знань. У книзі «Мати і Дитина» написано: «Бредінги ... приступають практично безболісно або з невеликою хворобою, яка жінка легко переносить.» Витяжки зазвичай легко переносять. І все це. Автори: Архангельськ і Сперанський - як, розум, ви, чоловіки.
У лікарні я ходив як свято, гордо розслабляючи повітря мого живота і танцюючи з незадоволеністю. Тексти пісень, а це означає: Лілінг в материнській одиниці, я дуже шкодував, що не був Сперанський біля мене, а також Архангелський. У мене з'явився великий корабель і підвіска. Якось компенсує мені моральну шкоду і збагачує свої знання пологів.
Я захопив Сперанський, Архангельський і всю чоловічу гонку одночасно і думав, що ніщо інше! Ні Одна дитина досить, і якщо чоловік хоче другий, давайте йому народитися. ЯХ! лікар акушер-гінеколог був молодим і приємним. З часу, коли він прийшов, щоб подивитися на мене і сказати в ніжному голосі, «Особливості?» Ні, це ще не договір! Але він зберіг безпечну відстань від мене. Очевидно, що очі мої не дивилися.
У номері доставки, хтось дуже гучно помітив у непристойних словах. Він був страшним. Нарешті, мої контракти здаються до лікаря, два посередники приймали мене під білою зброєю і підвели мене до нового життя. На столі з доставкою.
"Що гарне хлопчика!" Я дивився на нього і переживав весь спектр почуттів, які включили хвилювання, радість, сюрприз і, звичайно, великий рельєф.
Перша годівля була урочистою, як парад на Червоній площі. Необхідно виконати обряд аблюзії, зав'язувати шарф, покласти ногу на лавку і рясно почекати дитину. І так ми всі сидять там дев'ять разів, чекаючи, коли раптом з'явився шум в кінці передпокою. "Чому приїжджає наша жаба", Фроги були укладені на грудях, як журнали. Восьмий з них вичавлений глухим. Одне мовчало. Він був шахтним.
Я взяв його в руки вперше, подивився на нього ... і зрозумів, що я не пам'ятаю свого власного крутіння. Вони нічого не порівнюються з цією маленькою людиною. (Алто Сперанський і Архангельський ще не скраболи). Його зовнішній вигляд був суворим і непристойним. Величезні погляди дивилися, якби він з'являвся, чи заслугував я такий скарб і чи можна боротися зі мною в майбутньому. Я був наповнений почуттями.
до Це те, що ви, добре Beetle! - Я раптом сказав. Як мій син отримав свою назву.
Він зважився, розуміючи, що я був гідний його, і нарешті поклав себе на грудях.
Починалися наші друзі.
З мого перебування в лікарні я звернув два висновки:
1,1 км Дитячий садок – нянь. 1 час У мене є ще одна дитина.
Упродовж трьох тижнів життя поза матір’ю, доброї Beetle повністю оселилися, виросли свої щіки і прийшли до деяких висновків про світ навколо нього:
- Уві сні в дитячому ребері є хитрість. Це найкраще спати на животі батька (м'який і волосатий) або на боці вашої матері (теплий і ситний). Не бібліотека!!!
до Тіт від Бога, ніпп від зла.
до Для того, щоб розпочати роботу. Для дівчинки echidna, щоб почути і прийти, вам потрібно незрівнянний сирень.
- Бабця хоче спекотну смерть Всесвіту і в'яжемо вовняні шкарпетки до цього кінця.
до Яка точка ходьба, якщо коляска не зачепить?
до Якщо ваш шлунок болить, нехай все відчувається! Це краще.

Перший місяць материнства знеболював багато міфів, які я впевнений. Я не думав, що це займе багато часу. Похід до ванної стає проблемою. Але місяці простіше. Любов приходить поступово. Чим більше я знаю його, тим більше я люблю його. До того, як я був дитиною, я був вільний як вітер, я можу піти в будь-яку точку. Її, свобода! Немає способу, що я можу повернути час. Зараз у мене є багато іншого, всього світу. І Я доглядав за ним.
Ноя23