Як старий вона? (6 зображень)

Зробіть спорт, подбайте про себе і відпочийте ще. Ось чому модель Yasmin Le Bon консультує. Який вік? Детальніше...

Габаритний зображення

І її дочка?

Яка дочка?

48-річний Ясмин Ле Бон, відомий екс-модель, і її 23-річна дочка стала новим обличчям Монсону. Мати і дочка представляють нову колекцію одягу весна-літо 2013 і на фотосесії з'являються в образах східних принцес.

Ясмін стверджує, що він не використовує спеціальні чудотворні креми. Може бути вона просто щаслива з її генами і її обличчям. Модель визнає, що вона ніколи не підсилює її руку, щоб відкинути продукти краси, навіть якщо вони не підходять її. «Коли я відчуваю себе як сироватка або крем не шахта, я змішую його з кремом тіла, і я зроблю свій власний крем», – сміється.

р.

Що б не було, але немає перерви від рекламних контрактів. "Я буду працювати до тих пір, поки є пропозиції, - каже Ясмін. Я завжди намагаюся бути придатним, хоча мій організм починає втратити деякі тони, бо у мене є три діти. Але я рекомендую, що всі жінки, навіть якщо вони не встигли, вирушайте в тренажерний зал, опрацьовуйте у людини або з тренером, як мені і всі мої друзі.

р.

Джерело: radulova.livejournal.com