Аргентина з вище

Микола Миколаїв пише:
Я мав літати багато і в перші моменти, коли Південна Америка з'явилася в вікно літака, вона була практично неможливою від неї. Так, коли я почав приймати тисячі фотографій з поїздки в Аргентину, це було важко не захопити перед екраном, шукаючи фотографії, зроблені зверху. Я ніколи не бачив красиву країну з неперевершеним різноманіттям природних і не тільки природних ландшафтів! Кожен рейс був невеликий, а іноді просто приголомшливий пригод, коли фотографії змінилися різко протягом 20-30 хвилин. Навіть зараз, коли я готую цю колекцію, хочу, щоб опустити все, повернутися в Аргентина, купити себе з декількома десятками квитків для внутрішніх рейсів і не спускаючись від Аргентинського неба, враховуючи величезні простори Патагонії, різнокольорові пампа, мертві пустелі, море зелені Аргентинського джунгля і багато іншого.

Аргентинсько-Бразильський диво світу Iguazu Falls з видом на птах на вертоліт з Бразильської сторони.

Аргентина з вище

Аргентина фото вище, selva

Аргентина з вище

Ландшафти Аргентинської губернії Мізій

Аргентина з вище

Найулюбленіші площі Аргентину можна побачити практично у всіх містах і поза містом.

Аргентина з вище

На шляху з Пуерто-Ігуасу до Солти

Аргентина з вище р.

На шляху від Сальти до Мендози

Аргентина з вище

Аргентина з вище

Десерт в провінції Мендоза

Аргентина з вище

Вид на автодоріг ще більш вражаючий. Вони дивляться своїми розмірами в океані дикості і самотності.

Аргентина з вище

Раритетні дерева знайшли в пустельній провінції Мендоза

Аргентина з вище р.

Озеро Nahuel Huapi біля Сан Карлос де Барілоче

Аргентина з вище

Озеро знаходиться на відстані від Сан Карлос де Барілоче до Ель Калафате. До речі, не далеко від Барілоче, але все ще в пустині є острів-сердя або Ісла Коразон.

Аргентина з вище

Рейс з Сан Карлос де Барілоче до Ель Калафате.

Аргентина з вище

Земельний край знаходиться у всій красі!

Аргентина з вище

Гори і вулкани в Озерному районі

Аргентина з вище

Анди, рейс Сан Карлос де Барілоче - Ель Калафате

Аргентина з вище

Політ Сан Карлос де Барілоче і Ель Калафат був найбільш цікавим для поїздки. Пейзажі змінюють майже кожні 15 хвилин польоту!

Аргентина з вище

Деякі повністю неземні краєвиди Патагонії

Аргентина з вище

Пагатонія планет

Аргентина з вище

Навіть озера дивляться своєю різноманітністю.

Аргентина з вище

Пейзажі біля Ель Калафате остаточно вибухають мозок. Ось смарагдова річка!

Аргентина з вище

Важко вірити, що це природні фарби і не хімічні відходи.

Аргентина з вище

Аргентина з вище

На дорозі від El Calafate до Trelev

Аргентина з вище

Приморський район Кошик

Аргентина з вище

Windmills і океан біля Trelew, Патагонія

Аргентина з вище р.

Вулиця Трелева пл.

Аргентина з вище

й