Аргентина з вище

Микола Миколаїв пише:
Я мав літати багато і в перші моменти, коли Південна Америка з'явилася в вікно літака, вона була практично неможливою від неї. Так, коли я почав приймати тисячі фотографій з поїздки в Аргентину, це було важко не захопити перед екраном, шукаючи фотографії, зроблені зверху. Я ніколи не бачив красиву країну з неперевершеним різноманіттям природних і не тільки природних ландшафтів! Кожен рейс був невеликий, а іноді просто приголомшливий пригод, коли фотографії змінилися різко протягом 20-30 хвилин. Навіть зараз, коли я готую цю колекцію, хочу, щоб опустити все, повернутися в Аргентина, купити себе з декількома десятками квитків для внутрішніх рейсів і не спускаючись від Аргентинського неба, враховуючи величезні простори Патагонії, різнокольорові пампа, мертві пустелі, море зелені Аргентинського джунгля і багато іншого.

Аргентинсько-Бразильський диво світу Iguazu Falls з видом на птах на вертоліт з Бразильської сторони.

Аргентина фото вище, selva

Ландшафти Аргентинської губернії Мізій

Найулюбленіші площі Аргентину можна побачити практично у всіх містах і поза містом.

На шляху з Пуерто-Ігуасу до Солти

р.

На шляху від Сальти до Мендози

Десерт в провінції Мендоза

Вид на автодоріг ще більш вражаючий. Вони дивляться своїми розмірами в океані дикості і самотності.

Раритетні дерева знайшли в пустельній провінції Мендоза

р.

Озеро Nahuel Huapi біля Сан Карлос де Барілоче

Озеро знаходиться на відстані від Сан Карлос де Барілоче до Ель Калафате. До речі, не далеко від Барілоче, але все ще в пустині є острів-сердя або Ісла Коразон.

Рейс з Сан Карлос де Барілоче до Ель Калафате.

Земельний край знаходиться у всій красі!

Гори і вулкани в Озерному районі

Анди, рейс Сан Карлос де Барілоче - Ель Калафате

Політ Сан Карлос де Барілоче і Ель Калафат був найбільш цікавим для поїздки. Пейзажі змінюють майже кожні 15 хвилин польоту!

Деякі повністю неземні краєвиди Патагонії

Пагатонія планет

Навіть озера дивляться своєю різноманітністю.

Пейзажі біля Ель Калафате остаточно вибухають мозок. Ось смарагдова річка!

Важко вірити, що це природні фарби і не хімічні відходи.

На дорозі від El Calafate до Trelev

Приморський район Кошик

Windmills і океан біля Trelew, Патагонія

р.

Вулиця Трелева пл.

й