Тісто великі чоловіки.

Олександр Блук.
Великий поет одружений Любочка Менделєєва за любов, але чоловік виявився, щоб покласти його злегка, дивний.

Блок вірив, що фізична любов не може поєднуватися з духовною інтимією, а на ніч на весілля він намагався пояснити свою дружину, яка ніколи не буде фізичною інтимою між ними.
Він подзвонить їй Красиву Леді, вічної дружини, мира незаймана.
З листа до Люби Менделєєва: Ти мій сон, мій небо, мій блажен. Я не можу жити без тебе. Ти мій перший секрет і мій останній надії. Моє життя належить Вам від початку до кінця. Грати його, якщо це може бути весело для вас. Якщо я коли-небудь вдалося зробити щось і відобразити себе на що-небудь, залишивши флотуючу слідку, все буде вашим, від тебе і до тебе. Ваше ім'я тут чудовий, широкий, незрозумілий. Але у вас немає назви. Ви є дзвінка, великий, повний Хосанна мого серця, бідний, непристойний, незначний. Я даю, щоб бачити вас непрозорим.

Ранок після першої весільної ночі Люба Блок залишила спальню своїми очима червоними сльозами, але вона була відчайдушно визначена. Що бідні речі не робили! Всі традиційні жіночі засоби від спокуси були використані: наряди від самих модних Санкт-Петербурга комбікормів, льонів з Парижа, любов гончарів з сільських луків і навіть невелика фліртація з найкращим другом Бокка Андрей Білий.

Через рік, Люба зуміла «продукти» свого юридичного чоловіка, але, алас, довгоочікувана близькість не принесла їм як задоволення, так і поет все ще віддає перевагу «сихливому поклоніння», щоб не розчарувати своєю дружиною і не перестати любити її.

Альберт Ейнштейн
Після 11 років сімейного життя, великий фізик написав маніфест, який врегулював свої стосунки з першою дружиною Мілева Марич.
З 1902 по 1916 рр. У листі до своєї дружини від 1914 року Ейнштейн висловив свої умови сімейного життя, що зобов’язаний дотримуватися бездоганно, щоб зберегти їх шлюб.
Він мав бути впевненим, що його речі і нижню білизну завжди були для того, щоб служити йому їжі тричі на день. Вона була заряджена не приниженням його перед його дітьми за словами або поведінкою. Серед інших речей, не чекайте ніяких відчуттів від чоловіка і не перепрощуйте його за їх відсутність.

Вона мала приїхати до умов з тим, що відтепер на чоловікові не варто сидіти вдома або подорожувати з нею, а також відмовитися від ілюзій про те, хто був господарем будинку. Про це свідчать наступні два вимоги: “Ви повинні заповнювати, якщо я запитаю вас, щоб зробити це” і “Ви повинні залишити спальню або вивчити негайно і без заперечення, якщо я кажу вам так. й

У листах до друзів Ейнштейн може похвалитися, «Я лікую дружину, як слуга не можу їхати. й
Цікаво, за часом цей лист був написаний, Ейнштейн вже на зв'язку з його паном Ельза. Мілева і Альберт незабаром почали жити окремо, але, нарешті, розлучення лише п'ять років пізніше, в 1919 році.

Іван Бунін
Після революції в Росії письменник і його дружини Вера Миколаївна емігрують до Франції і оселилися в Грасе, невелике місто на півдні країни.

Тут на віллі в Грасі, 56-річному Бюнін запросив Галина Кузнецова – ніхто не знає початкового письменника, який ще не тридцять.
Галина Кузнецова, «Я хочу Галю жити з нами». Цей дивний «живо трьох» прослужив майже сім років.

Він не хоче втратити своє життя, а через роки свого життя разом, його дружина стала рідною людиною. "Любов Вера"? Як це? «Я люблю твої руки або ноги», - сказав він.

Віра Миколаївна пояснила всім своїм друзям, що вона приймає пана Кузнецова як «літературний студент» свого чоловіка і її «дочка» в її будинку.
Згодом «любний трикутник» перетворився в «кваре». Автор Леонід Зуров оселився у віллі.

Іван Террючий
І все ще не відомо, скільки разів автократ був одружений. За найбільш поширеною версією Іван мав сім віруючих.
Першу (найпопулярну) дружину, дворянцю Анастасію Захаріну, було зрощено отрути.
Друга - дочка царської княгині, відрізнялася бурхливим темпом і печаном для дорослих, які планували здійснювати муфту разом з її коханцем - Марія Темряковна була порушена в Кремлі під наглядом oprichniki, вона нібито загинула споживання.
Третій раз цар одружився глоду Марфа Сакурова, проживала після весілля за короткий час - два тижні, в будинку Сакурова був братом пізніх королеви Марії, які обробляли чужу наречену з отруйним катамі (право з королівського столу).

Четверта дружина Івана IV, яка перетворила Владика в незбиране чоловіка, знебочена боярами - розбивається перед царем. Решта своїх днів (довге, до речі, більше 50 років), Анна провела в тюрмі в монастирі.

У той же час, цар мав око на Марії Догоруки. На весіллі ніч виявилося, що Марія сподобалося не тільки Іван - і не тримала дівчину честь до весілля. Вона сплачувала страшну ціну за її гріх: вона була погана в річці рай.
І сталося 17-річна Анна, яка загинула три місяці після весілля грудної хвороби.

Василиса Мелентьєва, похована дружина Грозного, закопувала живу (що не було нічого змінити).
І тільки Марія Нага - остання дружина Івана - пощастила, вона відчувала чоловіка!

Лев Ландау
«Маленький торговий магазин» - це те, що Ландау назвав шлюб. Великому фізику вважають, що шлюб і любов несумісні. Він закликав своїх коханих Кора не зіпсувати своїх високих відносин з весіллям. Вчений був відчайдушний боїться втратити те, що він загинув більшість у світі - особиста свобода, але... ще одружений.
Однак перед тим, як він зробив наречену білизну, що не буде ревнощів інших жінок: «Для всіх розмов про господині, на жаль, тільки теоретичні в природі...» Я, безумовно, господиня! Хочу жити яскраво, красиво, цікаво.
Земельна дружина в її суперечливій книзі "Академічний Landau". Як ми жили, згідно з її смерті, описує цей випадок:
«Даунка влетіла в моє приміщення, захопивши мене щільно, поцікавила мене на носовому кільці, оголошено:
Корочка, я прийшов до вас з дуже хорошими новинами, ніч на двадцять-одному годину я не буду повертатися самостійно, дівчина прийде, щоб дати себе мені! Я сказав, що ви були в країні, сидіти спокійно, як миша в норці, або піти. Не варто забувати. Тексти пісень, а це означає: Це може відлякати її

Ялому і великогабаритні не повинні гасити дружину. Цитувати з книги Cora Landau:
«Що ви відчували себе для мене для деяких дивних дівчат, які вам не потрібно. Де логіка? Якщо ви не хочете, щоб я був успішним з дівчатами, ви повинні радіти моїм радістьм, мої успіхи! Я був так боятися одружитися. Я, мабуть, поганий чоловік, але лежачи, я не знаю, як щось винахідити, і я не хочу, зрозуміти, це просто знезаду!

Amedeo Modigliani
За однією версією відомого артиста-експресіониста пропонувала свою цивільну дружину поділитися...
Майже всі моделі Modigliani через деякий час стали не тільки моделі – з творчими людьми і не так буває. Але останнім і найбільш трагійним любовом став 19-річний художник Жанн Ебутер. Вона звернулася з батьками, які не затвердили її шлюбу молодим джгарним художником (Modigliani стала відома тільки після смерті), подарувала дочку Амадо.

Amadeo Modigliani помер у віці 36 у лікарні для бджіл від туберкульозу менінгіт. За словами одного варіанту, перед смертю артистка запросив Жанну загинути з ним. Найсумнішим є те, що 22-річний Жанн, який переніс другу дитину під нею серце, не вдалося виконати останню Амедео.

У лікарні вона підійшов до неї Амедео і зірвав у нього тривалий час. Коли вона повернулася додому, вона не крила, але залишилася мовчазною. А в світанку, в чотири годину в ранку Жанна Гебутерн перестрибнув з вікна шостого поверху і загинув. З дитиною, яка була дотримана, щоб померти без народження.

В’ячеслав Молотов
Він дозволяв дружині бути заарештованим, навіть не намагатися об'єкту.
Молотова дружина, Поліна Жемчужин, подразнена Комрадська Сталін. Йосип Віссаріонович кілька разів настійно рекомендується В'ячеславу Михайловичу розлучення! Молотов не слухав своїх рекомендацій, а потім почався репресія. Перлина була вилучена з кандидатів на членство Центрального комітету, а потім звинуватила з форварду і затримала.

В'ячеслав Михаїлович не був протестом, незважаючи на те, що він любив дружину дуже багато. Я є членом Політбуро, і я мав подати до партійної дисципліни. Я послухав Політбуро, який вирішив, що дружина повинна бути ліквідована, він пояснив.

«Я дуже щасливий», - сказав Молотов, «що вона була дружиною». І прекрасний, і розумний, і найголовніше - справжній більшовик, справжній радянський чоловік. Моє життя було важко, бо вона була дружиною. Вона постраждала в складних часах, але вона розуміла все і не тільки не спрощена Сталіна, і не хочу слухати, коли він був пропсований.

Лев Толстий
Нараховано 48 років шлюбного життя, що дає дружині психологічні тести.
Коли вони одружені, Лев був 34 і Софії 18.
Лев Толстий був чоловіком любові. До шлюбу він мав багато відносин. Він зустрівся з жіночими рабами в будинку, а з селянськими жінками з підлеглих сіл, а з гіпсами. Вечірка, безневинна селянська дівчина, була спокуслена Глаша. Коли дівчина була вагітна, господиня зловила її, і її родичі не хочу взяти її.

Особливо довга й міцна була з'єднання Лева Миколаївка з селянином Аксіня Базикіна. У зв'язку з чим три роки, хоча Очіня була одружена. Коли Лев Миколайович одружився з майбутнім дружиною Софії Берс, він все ще зберігся на зв'язку з Аксіенням, які стали вагітними. До шлюбу Толстого дав наречену читати свої щоденники, в яких він відкрито описав всі свої любовні хобі, які викликали недосвідчену дівчину шоком. Вона запам'яталася її життям.

Вона мріяла про перевезення, славські сукні та прикраси, кульки, театри та прийоми – коротко, всі ті розваги, які можуть дати світло дівчатам її позицію, але погодилися піти в садиба Ясна Поляна. Я не був протягом 19 років.

Майже всі 48 років свого життя разом, Софія Андріївна була або в положенні або грудному вигодовуванні. Вона була болючою і гіркою для неї, щоб дивитися її лівий затиск в кутах попелиці і варень. Вона рояла ніч, але нічого не може зробити.

Толстого шукав сенс життя, не помічаючи дружини. Він думав про всіх, але її. І Софійська Андріївна не тільки кохана, вона ідолізовувала чоловіка, але постійно страждала і страждала від його загартування.

Назустріч кінцю свого життя здавалося Толстого, що його дружину построїли його з її любов'ю, шпигунстві на нього, не даючи йому жити.

Генрі VIII
Король Англії, прізвисько «Блакитна», лікував дружини як витратні матеріали, послідовно позбавляючи від втоми.

Для того, щоб маррі Анна Блейн, який плоско відмовився стати коханцем, царем, вирощеним в комплексному і болючому довгу (дотримання справи з першою дружиною Катериною Арагона тривали близько семи років), зварився з Ватиканом на шматки і пішов на поділ англійської церкви з Риму. А лише через три роки Генрі VIII звинуватив дружину, яка подарувала свою дочку (і він так мріяв про спадкоємця престолу, він вже мав одну дочку!), зраду і направив до спарла.

А цар став пристрасним про Джейн Сеймур, болейна покоївка, і заміжала її тиждень після виконання Анни. Jane помер у пологів. Коли цар запросив, щоб врятувати, мати або дитину, він відповів, «Зберегти дитину». Я можу отримати стільки жінок, як я хочу. й

Петро перший
Хоча перший російський імператор був двічі на вік своєї дружини Катерини, вона довгий час щиро любила чоловіка. У сепарації пара написав тендерні листи один одному і знову зустріч, жив у гармонії. Тільки Катерина може погасити торфів, під час яких з’являються «чубки» його «кідок».

У перші роки сімейного життя Петро Великий часто обдурив дружину. Вона знає, що. Крім того, під час тривалих відділів вона особисто відправила «дівчинки» своєму чоловікові так, щоб він не був нудним у далеких землях. Незабаром Королева сама не була

Катерина знайшов інтимний друг, або, як вони сказали, «фаворит» – Вілім Монс. Залізо, коханець Катерини був братом Анни Монса, першим коханцем молодого Петра І.

Отримав таємничу відмову від відносин між дружиною та Монами, Петро претендував залишити палац. Повернувшись раптово, він знайшов Катерину в руках кулачок. За оковидіннями Петро виглядав настільки страшним, так що бояки, що всі, побачивши його, оселилися страхом. Він був блідо як смерть. Його блукають очі запалені. Його обличчя і ціле тіло були в судах. Він вивів і поховав його мисливський ніж двадцять разів, що він зазвичай носиться біля його ременя. Весь цей час імператор був дихаючи сильно, стикнувши ноги, статтєві його муки на столі, кинувши капелюх на підлозі і все, що прийшла під рукою. Нарешті, залишаючи камери, він запалив двері з такою силою, що він зламав його.

Оголошено 9 січня 1724 р. Петро не тільки змусив дружину дивитися виконання її коханця, але, приноши баночку спирту, в якому ручна камерна важка голова плавиться, кладуть її на стіл біля ліжка і, під болем смерті, заподіяти неспокійливу дружину, очищати її або покривати її з ручним хустом. Петро себе скинув в іншій спальні. Через кілька днів, Катерина, кричущий, знизився на коліна перед чоловіком і затримується прощення протягом трьох годин. Петро направив каню з головою до Кунсткамера.

Припинено комунікацію між подружжям. Тільки коли Петро був на своєму смертному місці, він скоєний. Цар помер в ранній ранок 28 січня (лютий 8), 1725 в руках Катерини.