Значення життя і сила духу

Нік Вюзік – людина, яка продемонструвала справжню силу духу. Він знайшов силу жити, хоча він не мав рук або ніг.
Народився 4 грудня 1982 р. в м. Брісбен, Австралія. Його матір був медсестра і батько його пастор. Зрозуміло, все добре з генетичною спадщиною, і вагітність матері продовжилася нормально, без проблем. Моя дитина чекала, бо вона була першою дитиною. Батько Ніка взяв участь у народі. Коли він бачив плеч дитини, він був шокований, що він не мав руки. Для того щоб не відлякувати дружину з його реакцією, він відразу залишив номер. Після народження лікар підійшов його.
- Мій син...
«Так, син не має рук, ні ніг. й
Виявилося, що мама ніколи не допускається бачити дитину.
В першу чергу мама не міг її прийняти, вона не взяла дитини в руках і не могла б виваритися. Через чотири місяці вона почала відновлювати.
З часом Ник навчився писати завдяки схожості стопи на лівій нозі, а також ходити, грати на комп'ютер і плавати. Батьки довгоїлися за сина, щоб прийняти участь у регулярній школі. Ніка була студентка першої особи у Австралійській школі. Учні побачили свою проблему, об'єднавши його з зайвою увагою. Кожна ніч, нік закохнула мислення, "Дуже, дайте мені ноги і руки".
Його батьки намагалися зробити свою мрію справжньою і купили його електронні руки. Але вони були на нього важко.
Коли Нік був 8, він запросив його мати, щоб взяти його на ванну кімнату, щоб поросити себе. Але він не міг це зробити.
«Я перевернув обличчя в воду, але було дуже важко тримати. Не працює. У цей час я подарував картину мого похорону - тут мій мама і тато. І тоді я зрозумів, що я не вбити себе. Все, що я бачив від мого батька, я люблю для мене.
Він думав по всьому своєму житті, що він не зможе працювати, жити повністю, як і всім людям, тримати руку дружини, послухати дитину в руках, коли малюк торкнеться.
Один день, у віці 19, коли Нік був в університеті, він запропонував говорити студентам. За 3 хвилини дівчата лікували. «Чи можу я приїхати до тебе і захопити тебе?» Ніка дивилася. Коли дівчина підійшов його і послухала його, вона сказала, що ніхто в її житті не сказав їй, що вона кохала її, як красиво вона була, що вона була. З тих пір життя Ніка повністю змінилася, і це коли він зрозумілий, що він хотів зробити.

Сьогодні Nick Vujic є професійним спікером. Він виконує 250 разів на рік! Відвідував понад 20 країн. Він виконує всюди: в тюрмортах, в церквах, в школах, на стадіонах, в дитячих будинках. Він допомагає людям вірити в себе, прийняти те, що дається всім, щоб насолоджуватися кожним днем жив, вірити в Бога.
Коли діти збігаються з ним на вулицях і просять йому те, що сталося до нього, він реагує на виправлення голосу: «Це через сигарети!»
Ви не вірите, але він написав книгу на комп'ютері, що називається Життя без кордонів. У вільний час Ніка любить рибу, грати в гольф, серфінг.
12 лютого 2012 р. Nick одружений Kanae Miahara. 14 лютого 2013 року його син народився! Вони побували його з Кійсі Джеймсом Вуйкіним. Сім'я дуже щаслива, привітаються з усього світу. «10 пальців і 10 пальчиків на руках», жарти щасливі тато.
«Я думав, що чоловік може бути, якщо я не можу тримати руку дружини? Але це вірно думати, що ви не достатньо. Подумайте, що ви не знаєте. Скільки людей вірять, що вони гідні! Так, у мене немає рук, щоб тримати дружину рукою, але коли прийде час і Бог дає мені дружину, я буду в змозі тримати її з серцем.
, Україна