2404
Лука Бресель
Деякі з'єднання ніколи не зламаються. Це 10 років тому, що Ethan Hawke і Uma Thurman's розлучення, але ці близькі люди залишаються в одному житті. На фестивалі Sundance Film Festival у Парк-Сіті, Ута.
Увечері з дітьми запрошують вечерю. Етан і Ума мають два діти, дочка Майя (15), і син Левон (11).
"Дуже дивився так комфортно разом, - сказав один фестивальний гість, "Тай виглядає як нормальна, щаслива сім'я". Немає напруги. ?
«Бойство» на фестивалі, а Thurman - «Nymphomaniac» від Lars von Trier.
Ума Турман як Mrs. H.
У минулому одна з найкрасивіших зоряних пар у Голлівуді, актори одружилися 5 років.
Ґаттака в 1996 році і одружився через два роки.
Після їх розлучення в 2003 році обидва зірки знайшли нове кохання з іншими людьми.
8017634
Друга сім'я Захара: Р’РμР»РμР»РμлалалалалалаталалалалРμР»РμлалРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллллллллллллллллллллллллллллллллРμРμРμРμлллРμРμлллллллллллРμРμР»
Урман з Arpad Busson, батько її третьої дитини
У 2012 році Ума подарувала їй дочку Росалінд Thurman-Busson.
Поговоріть про своє перше шлюб в недавньому інтерв'ю, Hawke згадував про занурення Thurman на набір.
«Того кіно, Гаттака, був важливим моментом у житті, і важливим моментом життя Уми-Турмана – ми полюбили любов’ю і хотіли б бути разом назавжди. й
«Ми були настільки оптимістичні, тому що ми хочемо вірити в любов», - додав він. Чим старше ви отримуєте, тим більше ви розумієте, наскільки сильно це почуття. Я не шкодую про одруження рано.
Просто перед розлученням. На Оскарщині 2002 року.
У віці 27 років він не обіцяє і віддали перевагу відносинам, які прослужили пару тижнів.
«Життя опинилися з контролю. І я хотів, щоб зупинити його якось, він пояснив. Я думав, що шлюб буде тримати мене від справи. Я був абсолютно неправильним. й
Захар Беркут
Тепер зв'язки екс-спусів можна назвати зразковими - актори не тільки мають спільного минулого, але і двох красивих дітей. Господи і Thurman залишаються близькими друзями і Голлівудська прем'єра.