Повернення додому

Від автора: Сьогодні Я збираюся з Челябінська до Магнітки на автобусі. Десь в середині дороги був висаджений 70-річний чоловік.
На плечі, а в кінці – сумка супермаркетів. Ви можете побачити, що він живе бідним, але не бездомним.
Ну, він прогулявся по салону, сідає в кінці і впав дупа. Так я впав дупа. Я прокинувся в Магнітці з того, що цей дід виштовхував мене і запитав: скільки довше піти в станцію?
Продовжити читання під kata

Я сказав йому останню зупинку була станція. Він сказав, що я збираюся піти додому, тому що я не був там протягом 7 місяців.
І я шукаю його і я думаю, що він занадто старий, щоб піти на годинники, і навіть для такого довгого часу. Чому ви не були вдома?
І сказав він, що жив у Агапівці (місто Магнітка) і одну ніч 2 боги розбилися в свій будинок і в його багажник.
Вони зайняли його в рабство на фермі, зберігали вкрадені тварини, очищали шви.

Він намагався втекти кілька разів, але в кінцевому підсумку зловив його назад.
І два дні тому, коли приносили 500 голів великої рогатої худоби, кожен п'яний, і він опинив одну конюшину і відійшов. Він був холодним і він практично заморожував ноги.
І пішов він на село і допоміг йому. На дорозі сьогодні і приїхали з нами. Син назвав, який не бачив протягом 7 місяців, який вже прийшов до умов з тим, що батько його відсутній.
Це історія.

--img2---

Джерело: рибальська сітка