ЗІЛ 131

Один хлопець задумав і вирішив побудувати модель на масштабі моделі 1/10 zil 131!
ЗІЛ 131

Перше, що я побудував кадр. Каркас звичайний з алюмінієвих планок, придбаних в будівельному магазині, я просто свердлила їх і скручуємо їх болтами.

ЗІЛ 131

Відразу встановлені мости, деференціальності, двигун, редуктори.

ЗІЛ 131

Дефіцієнти заблоковані, придбані самостійно не хочуть робити, як паяльня, так і в кішках проекту не доведеться варити.

471583

Тут зібрані деференціальності з джерелами та мостами. Замовили все для rc-go.

ЗІЛ 131

Звісно, їм довелося підходити під раму, відреагувати, але варто.

ЗІЛ 131

Це насправді і дробот підвіска я вибрав джерела, тому що вони додають оригінальність моделі, і тільки тому, що вони надійні.

182861

Встановлена підвіска з пружинами на каркасі, коробки передач, колеса, важелі, тяговий двигун, двигун

ЗІЛ 131

Придбаний редуктор, з низом, перетворюється на машині серво з пульта.

ЗІЛ 131

По-перше, згідно з кресленням, що я знайшов в Інтернеті, я зробив живіт з дерева.

ЗІЛ 131

Тоді він вийшов, як це тіло, виявився, щоб бути досить нерівномірним, щоб приховати і вирівняти.

ЗІЛ 131

Потім він пофарбував звичайним авто-отельом, брудним чорним кольором Зілов.

7473965

Я встановив корпус на каркасі, викручений все за допомогою болтів з'явився надійно, хоча мені довелося настоювати з тілом, щоб встановити його рівномірно.

ЗІЛ 131

Це те, що він виглядав як після невеликих поліпшень, плюс він виводить лінії і плавники на даху тіла.

ЗІЛ 131

ЗІЛ 131 Р

Після встановлення електроніки, кузова, ходової передачі, двигуна, вирішив їздити на дорогах в с., ви знаєте, ви хочете перевірити, як все працює, але тривалий час я не міг дивитися на тіло без стовбура, мені довелося зробити це самостійно.

ЗІЛ 131

406688.

ЗІЛ 131

Це те, що він виглядав як після установки стовбура, газового бака, фари та інших невеликих частин і декалі.

ЗІЛ 131

ЗІЛ 131 р.

Колеса розфарбовувалися чорними, бо я хотів принести схожість моделі до оригінального.

ЗІЛ 131

Ну, я шукав тест, але це не завдання друзі, які називаються для риболовлі, але тоді я думав, що це було тому, що ідея їздити уздовж берега для одного, щоб похвалитися друзями.

ЗІЛ 131

ЗІЛ 131 р.

ЗІЛ 131

Вже місяць, щоб побудувати модель, але він коштує всім удачі у своїх творах.
Тільки колеса були занадто м'якими, вага не вписалася.

-img25---

-img26---

Джерело: www.parkflyer.ru