Ісламські цінності і перська гуманізм

Хочу розповісти про досягнення персидського гуманізму.
Це радість в Ірані, люди не вірять своїх очей. Не бачив 30 років. На першому каналі в програмі «Добрий ранок, Іран!», показані реальні музичні інструменти по всій країні. Сантор, трапецієподібні гетті, грали з дерев'яними молотками, іранцями флейта та струнним каманчечем, з луком.
Знімок екранів телевізорів з мобільними телефонами, щоб дивитися і показати інші, що це дійсно було!
Після перемоги ісламської революції у 1979 році, як закон Шарії чітко опинився.
Це химер з сермону Мустафа Сабрі, видатний проповідник 20 століття.
«Музика безтурботна, тому що це стан пасивності. Використання і задоволення музики означає глибоке завоювання пристрасті.

З Ісламу є єдиним ворогом пасивності і визнанням пристрасті, його обов'язок знайти свої сліди, де вони можуть бути.

Коли люди слухають музику, вони нічого не роблять для доброго людства. А замість того, вони викличе зайві відходи грошей. І що вони отримують за гроші? Немає!

Подумайте про це. Взуттєвий виробник продає вам взуття. Ви можете перейти до магазину. Ви продаєте книги. З цієї торги є перевага для вас і користь для поширення знань і науки у вашій країні.

У музичній, інструментальних виконавців і виконавців, які грають їх користь. Коли ви платите за музику, ви нічого не отримуєте.

Відомий патолог, який виводить на класичний джерело 14-го століття Ісламської юриспруденції, тепер відомий як вірність мандрівника.

Аллагайт і Magnificent надіслали мене з інструкціями і благословеннями до всіх вірних і замовив мене, щоб позбутися музичних інструментів, флейтів, рядків, хрестів і всіх творів, які приходили з до-Muslim ігнорування.

На День Воскресіння Алла заливає в вухах тих, хто слухає співаків.

Гіпокризія росте в самому серці людини з пісні, оскільки трава виростає з води.

Люди побачать, якось буде ковтати землею, деякі перетворяться в тварин, кам'яний дощ буде падати з неба. «Коли це сталося, О Посланник Аллаха?» запитав.

«Коли закон запускає співаків, музичних інструментів та вина», – відповів Профет.
Ви розумієте, що я тільки познайомився з Teachings сьогодні, на роботі, і доки не проживав в попередньому ігноруванні.

Я не комфортний. Я відіграю флейти щодня, я співаю до акомпанементу телефону в машині, і на обід я можу пити вино. Ризик отримання дози плавленого свинцю в вухах.

Одна з комфортних речей – це те, що вона буде відбуватися на День воскресіння, дата якого невпевнена і постійно змінюється.

Це, очевидно, і підрахунк в Ірані, що дозволяє блашним тимуром і цимбалом в телепрограмі для всієї країни.

Персидський гуманізм може бути гордим.
Джерело Ваш текст за посиланням. й