Грузія Jagger - Томас Сабо

Завдяки талановитому фотографу Ellen von Unwerth, англійській зірці моделі Olympus, наймолодшій дочці Rolling Stones musician Mick Jagger, Грузія Jagger стала новим посолом популярного німецького ювелірного бренду Thomas Sabo.

У Лондоні відбувся запуск нової ювелірної лінії сезону весна-літо 2014 року

р.

Під час зйомок в Королівському кафе Лондона Грузія запитала, як вона побачила її карма, і що вона відразу відповіла посмішки:

«Я думаю, що це буде океї! Я завжди позитивна. й
Припустимо, що продукція колекції відобразить ідею внутрішньої гармонії та миру.

Рекламна кампанія для Томаса Сабо є першим досвідом з ювелірним брендом. Тим не менш, комерційний досвід роботи Грузії є твердим. У 2008 році вона успішно співпрацювала з брендами розкоші Chanel, Miu Miu і Versace, а також з брендами масового ринку, такими як H&M.

3827897

р.

, Україна

Незважаючи на свій молодий вік, Грузія дуже активний, і моделювання є не тільки серйозним хобі в останні роки.

Опанує мистецтво фотографування і намагається себе на іншому боці котів - як дизайнер. У 2013 р. було дуже успішним.

На даний момент модель зацікавила німецьким ринком, запрошувала стати обличчям Mercedes-Benz у 2013 році.